Szülés után (császáros és hüvelyi is érdekel) mennyi idővel volt először házas élet párod és közted? (tudásbázis)
Alapkérdésedre a válasz: a négyből az egyiknél 5 hét, egyébként 6 hét.. Az első után fájt is marhára, nem is ment volna előbb...
Az, ha a párod ennyit nem bír ki ilyen helyzetben sem, az nagy baj. Az is baj, ha ettől tartanod kell.
Egyébként meg van kezed, és van szád.. már bocs...
Ennél a 6 hétnél sokkal gázabb a következő két év, aminek vannak/lehetnek több hónapos halálos kimerült szakaszai, amikor még beszélni is alig tudsz..
Ehhez a játékhoz fel kell nőni, mert itt nem mi vagyunk már a középpontban, és ez mindkét szülőre vonatkozik keményen, egyébként borulnak a bábuk...
Ezzel együtt a legjobbakat, hidd el, nem lesz igazán időtök, erőtök ilyeneken filózni, és az normális, hogy most sokminden olyan elképzelhetetlen..
Nem mindenkinek tart 6 hétig és azért az első 5 nap kórházban vagy,utána otthon is van mit csinálni,meg úgyis csak a babát fogjátok nézegetni :)
Azért 2-3 hetet meg mindenki kibír,ennyi megértés gondolom a párodban is van.
és az apuka ezt a sok - sok hetet hogy bírja ki??
bevallom nálunk "elméletileg" a terhesség veszélyeztetettsége miatt se az első trimeszterben se a harmadik trimeszterben nem szabadna együtt lenni. De az én uram nem bírja ki és nem hagy békén. így aztán amíg érzem hogy ok, addig belemegyek már nagyon a vége felé járunk a babavárásnak és ezért is agyalok azon hogy mi lesz a szülés után, mert el nem tudom képzelni hogy 6 hétig az uram kibírja együttlét nélkül.
Viszont amikor menszeszelek akkor sose engedem magamhoz, mert lelkileg se vagyok azon a szinten olyankor. Ha szülés után valóban 6 hétig eltart a "menszesz" akkor tuti nem fogom magamhoz engedni, de el se tudom képzelni, hogy ő ezt hogy fogja kibírni? Nekem ez olyan elképzelhetetlen ez az egész! :o
Császárral szültem,két hetet bírtunk ki :)
Persze alap az ovszer a fertozesveszely miatt.
Itt nálunk (Németo.)annyi az orvos intelme,hogy ahogyan a nö érzi.Ugyanez vonatkozik a sportra is.A test jelzi,ha valami nem jó neki.Nem is értem,hogy Magyarországon miért ragaszkodnak ehhez a hat hethez,mikor valaki egy het utan mar szaladgal,valakinek meg a hat het is keves,hogy regeneralodjon.
Első szülésem után (hüvelyi) 6 hetet vártunk és kellett is, mert nehéz szülés volt, kellett pár alkalom, mire visszazökkentünk.
Második után (szintén hüvelyi) 3 héttel már jól voltam, vérzésem is elmúlt, szóval belevágtunk és nem volt semmi gond és azóta sem :-))
Érzi azt szerintem mindenki, hogy miként viszonyul a dologhoz testileg és lelkileg.... és persze a partner türelme, óvatossága és ötletessége is kell hozzá.
mi a fokozatosságot választottuk
4.hétre a szülés után (normál szülés) orális sexet kipróbáltuk
és 6-7.hét volt hogy még rövidebb de normál aktus+orális még inkább, s így fokozatosan
A valóság: minimum 6 hét. Nem hülyeségből javasolják az orvosok.
A testeddel azt csinálsz, amit akarsz, csak később nehogy bánjad!
További ajánlott fórumok:
- Mi kell tennem a pszichiáter által kiállított császáros papírral?
- Ha az első gyermekem császáros volt, a második is az lesz?
- Volt valakinek császáros szülése és egyben petevezeték elkötése?
- 4.hónapos kismama vagyok, 4.babával:-)Első gyerkőcömet simán szültem a másik kettőt császárral! Lehet még ezután nem császáros szülésem?
- Leirná valaki részletesen a szülés menetét császárosoknak?
- Tudja e valaki, hogy hol találhatom a Róbert Károly magánklinika tarifáit? Engem egy császáros szülés érdekelne.