1957-ben születettek gyertek beszélgetni (beszélgetés)
9. bibirc
2010. máj. 4. 21:02
Sziasztok!Én is most találtam rá erre a fórumra.Gondolom vagyunk egy páran ebből a korosztályból csak még nem találtak rá.
8. csirike57
2010. ápr. 6. 11:36
Sziasztok! Ilyen kevesen érdeklődnek e korosztályból?
7. csorocsaj
2009. dec. 29. 20:00
SZIASZTOK CSATLAKOZHATOK ?
6. Donyta
2008. nov. 4. 08:08
Nem dolgozom jelenleg, legalábbis munkahelyen nem! Itthon igen. De nem ide írom téma! Tegnap sajna nem sokat voltam, mert a gyerekem vittem dokihoz és csak délután 4.30-kor értünk vissza. Persze a gyerek csapta le magát a gép elé.. Igaz én meg kaját készítettem, mert olyan éhes volt mindenki, hogy folyamatos kopogást lehetett hallani! Jól bekajáltunk és elpilledve tévéztünk.. Aztán szunya.
5. sate
2008. nov. 3. 19:51
Nem baj, elbeszélgetünk, mi kettecskén is, ugy tűnik. Én csak délután illetve inkább este tudok jönni, mert reggel korán indulok munkába, aztán este még egy kicsit kikapcsolódok a gépnél. Te nem dolgozol? Vagy csak délután? Azért remélem valaki egyszer bekapcsolódik:)
Amint látom valóban így is van. Én reggel, Te későn, de ezt már lassan megszokom egy másik általam nyitott topicon is.. Azért csak lesz pár hasonló korosztály itt is.
3. sate (válaszként erre: 2. - Donyta)
2008. nov. 2. 21:10
Szia!
Egyáltalán nem zavarsz, sőt örülök, de úgy tűnik, ez az "évjárat" nem bőbeszédű, nem fogunk egymás "szavába vágni",
2. Donyta
2008. nov. 2. 10:04
Szia!
Én igaz csak 59-es vagyok, de szívesen benézek ha nem zavarok!
1. sate
2008. nov. 2. 09:50
Sziasztok!
1957-ben és a közeli években születetteket szeretettel köszöntöm. Gyertek csevegjünk mindennapi életünkről örömünkről, bánatunkról, mindennapjainkról és minden másról.
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek
- Ki született '71-ben? Gyertek beszélgetni!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)