19 hónapos kisfiam nem akar enni semmit milyen étvágygerjesztőt lehet adni neki? (tudásbázis)
Én az őszi-téli időszakban automatikusan adom a kisfiamnak a Cebiont, de nem fokozta az étvágyát (viszont arra jó, hogy a C-vitamin valamiből legalább bejut a szervezetébe).
15 hónaposan 9 kilós!!! volt, mindent evett, csak nagyon keveset.
Kipróbáltuk a Béres-cseppet, és valóban bevált, elkezdett egy picit hízni, remélem folytatja is.
Már előttem írták, hogy a tájékoztató szerint csak 10 kiló felett adható napi 2x5 cseppel, ám én orvosi tanácsra 2x4 cseppet adok neki.
Úgyhogy én folytatom is nála, és az étvágynövelésen túl arra is jó, hogy az ilyen taknyos időben védjem a szervezetét vele.
SEMMIT!!! Gyerek még nem hal éhen! Ez most egy ilyen (átmeneti) állapot!!! Ne akarjátok már szegény gyerekeket állandóan etetni, tudják Ők, hogy mire és mennyire van szükségük!!!
Ezt én már mind végigcsináltam. Kislányom 2,5 évesen 10,7kg!!!!
Adtam Neki mindent ami növeli az átvágyat, ideig óráig működött, aztán jött ismét a "nem eszek" időszak. Végül már orvoshoz is vittem. Doki hiába mondta, hogy 10-ből 9 gyereknek ilyen az evészete, én ragaszkodtam a teljes kivizsgáláshoz.
Szerintetek???
Makkkkkkkkk egészséges, kitünő eredményekkel.
Azóta nem görcsölök semmin. Tudja Ő, hogy mennyit egyen!!!!
Szia!
Amiket már kipróbáltaam a lányomnál:
Polyvitaplex (bevált, de úgy tudom, hogy valamiért kivonták a forgalomból)
Cebion (csak átmeneti javulást hozott)
Vitacolan í(jó, de szintén csak átmenetileg vált be)
Béres csepp- most ezt adom az étvágyfokozásra és az immunrendszer erősítésére a Vitacolan mellett így használ, majdnem eszik annyit, mint a vele egykorú gyerekek többsége. Viszont a béresnél figyelni kell arra, hogy csak 10 kg felett adható!
A cebion cseppet a vitacolannal kell adni, a cebion szirupban pedig van vitamin.
Nálunk is van mindenféle vitamin :(
Az én lányom sem egy vastag dongájú (most lesz 2 éves), ő sem eszik édességet, gyümit, kenyeret, sőt magától semmit, csak amit pépesítek neki. Azt sem magától, csak ha etetem mese előtt. Nekünk meg ilyen problémáink vannak :(
Ez nálunk is bevállt;)
Egy pár kimaradt étkezés, elmeradt köztes nasi, és társai, és olyan szépen elkezdett enni;)
Szia !
Kislányom hihetetlen sovány volt, s elkezdtem Neki adni a Cebiont. Látványos gyarapodásba kezdett:)3 éves, 13.5 kg.
További ajánlott fórumok:
- Három éves kisfiam még semmit nem beszél, van valaki akinek ennyi edős gyermeke még nem mond semmit?
- 8 hónapos kisfiam nem eszik anyatejen kívül semmit.
- 4 éves kisfiam állandó torokfájással küzd, és ilyenkor nem eszik semmit, mit ajánlotok?
- Kisfiam nem hajlandó elfogadni tápszeren kívül semmit!!
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek le van maradva a kisfiam, ha 7, 5 hónaposan a forgáson kívül nem csinál semmit?