18 éves vagyok és még nem szeretnék kapcsolatot. Az baj? (beszélgetős fórum)
Mondd meg a srácnak, hogy nem érdekel a dolog. Akár használhatod az örök klasszikus legyünk inkább barátok dumát is. :D
Szerintem ő a hülye, hogy nem látja be, hogyha 2 hét alatt nem jött össze semmi, akkor jobb lenne visszavenni...
Én évek óta úgy vagyok, hogy nem akarok párkapcsolatot, de az ellenkező nem képtelen ezt felfogni.
Barátnőimmel is tisztáztam hogy csak azért nem megyek el vele randizgatni mert ők ennek örülnek, vagy ők ezt szeretnék.
Igen, van még elég időm. :)
Mondd meg neki, hogy nagyon kedves srác, de te nem azt érzed iránta, amit ő szeretne.
Nem az bajod, hogy nem szeretnél kapcsolatot, hanem az, hogy neked egyáltalán nem tetszik ez a fiú. Az most mindegy, hogy külsőleg vagy belsőleg. Ahogy leírod, az elég idegesítő is számomra, hogy már most minden percedről elszámoltat. Egy "normális" kapcsolatban mindenkinek kell, hogy legyen egy "magán szférája" is, amikor pl. te a barátnőddel találkozol, ő meg megy a haverjával horgászni. Ha majd ilyen fiút találsz, biztos nem lesznek ellenérzéseid.
Szerintem sincs sok értelme annak, hogy szegény fiút hiú ábrándokba kergessem, mert azért ez nem tisztességes.
Ő már azt szeretné tőlem hallani, hogy ő is hiányzom neki..
azért legyél tapintatos, mert eddig elég jól behűlyítetted, csók meg randik, meg folyamatos kapcsolattartás, persze hogy azt hitte, hogy most elindult valami
nem is értelek, minek voltál egy percig is vele, ha ennyire semmilyen téren nem jött be neked
Nekem csak azért nem kell egy fiú, hogy legyen meg a neve,hogy én is kapcsolatban vagyok.. Szerintem az lesz tényleg a jobb, ha el mondom neki hogy én nem értek semmit..
Az aztán még jobb, hogy már elvárja hogy ő is hiányozzak neki..
akkor neked pont az a bajod, hogy szeretnél kapcsolatot, de ezzel a sráccal nem érzel semmi jót. akkor meg ne erőltesd, az ilyesmi pár találka után kiderül, hogy van-e értelme folytatni, akarja-e az ember
te mintha csak azért randizgatnál vele, mert nincs más, és legyen már valaki, ezért meg fölösleges, őt is átvágod, mert neki valószínűleg tetszel, és természetes módon biztatásnak veszi, hogy találkozgatsz vele
Mondd meg a barátnôidnek, hogy az övék a fiú!
Ráérsz még felnôni és szenvedni miattuk!
szerintem is egészen más lesz, ha olyan srác jön, aki tetszik neki :) egy kapcsolat nem úgy születik, hogy már kapcsolatozni kéne, akkor erőszakoljuk rá arra, aki éppen jön
a barátnők meg valószínűleg jót akarnak, azért ekorban (is) tombolnak a hormonok, és természetes, hogy nyitnak egymás felé fiúk-lányok :)
Akkor én kérek elnézét,biztos átsiklottam felette :)
Nem tudom,de szerintem majd jön egy pasi akiért képes lesz ezt másképp látni.
nem én állítottam, hogy önbizalomhiányos lenne, hanem ő maga :)
egyébként ezt mindig csak kifogásnak tartom, ha valaki nem boldogul valami téren ;)
Miért lenne azért önbizalomhiányos,mert jelen pillanatban nincs olyan pasi aki felpiszkálná a fantáziáját??
Ne hallgass a barátnőidre!Ha találkozol egy olyan pasival aki neked is tetszik,rögtön szeretnél kapcolatot!
arra tudnál válaszolni, hogy ha nem is tetszik neked a pasi, untat és egyáltalán nem érdekel, akkor minek találkozol vele és minek fogadod a közeledését?
már bocsi, de annak mi köze van ehhez, hogy te önbizalomhiányos vagy? legfeljebb akkor lehetne köze, ha marhára tetszene a srác, és azon izgulnál, vajon te is tetszel-e neki
Igen befolyásolhatja. Ilyenkor nem tőle félsz, hanem magadtól.
Ugyanakkor izgatja a fantáziádat, mert láthatóan foglalkoztat a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Mit gondoltok erről az írásról? Kezdő vagyok. Szóval legyetek elnézőbbek a hibákkal kapcsolatban.
- Teszveszen nem vagyok regisztrálva, kapcsolatba tudok lépni így is az eladóval, hogy vennék tőle?