17 hós kisfiam sokat csuklik (beszélgetés)
Nincs mit!
Majd figyelem a fórumot,ha lesz valami akkor írnál róla?
Gyerekeknél is előfordulhat...Ha továbbra is ennyit fog csuklani,szerintem vidd el egy Gasztroenterológushoz.Nagyon egyszerű vizsgálat, megitatnak vele egy tea szerű folyadékot,utána pedig egy géppel megnézik(olyan mint a CT vagy a röntgen)hogy jön e neki visszafelé...
A kisfiamnak volt ilyen,kisbaba korában.
Szia!
Evés után szokott leginkább csuklani?
Na, most felhívtam a védőnőt, ő meg megkérdezte az orvostól. Nem kell aggódnom. Előfordul az ilyen. Ha nem zavarja őt, akkor ne foglalkozzam vele.
Hát, ez van.
Köszi szépen mindenkinek.
Igen, amikor született, nekem is mondták, hogy a babákat nem zavarja a csuklás úgy, mint minket, de vajon ez meddig igaz. Pár hónapos koráig, vagy pár éves koráig? Mert ő azért már másfél éves lesz.
Egyébként ma már 3.-szor csuklik és még csak 2 órája van ébren. Szegényt úgy sajnálom, és nem tudom elmulasztani.
Nekünk a cirtomlé és a szopi mulasztotta el.
De ne aggódj, mert őt nem zavarja annyira, mint téged.
Szia
Nem riogatni szeretnélek de nem tudsz arról, hogy esetleg rekeszizoöm problémája lehet, mert az is okozhat gyakori csuklást.
További ajánlott fórumok:
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Miért csuklik annyit a 2.5 éves kisfiam?