Miért csuklik annyit a 2.5 éves kisfiam? (beszélgetés)
A választ sajnos én sem tudom, de az én 2 és fél évesem is sokat csuklik, de ő már csecsemőkora óta.
Kipróbáltunk már mindent rá, de nem segített se a citromlé, se a 7 korty víz, se semmi.
Nemrég olvastam, hogy egy teáskanál kristálycukrot kell ilyenkor adni nekik és hipp-hopp abbamarad (az esetek 95%-ában) és hihetetlen, de tényleg abban a pillanatban abbahagyta a csuklást!
Csak azért linkeltem be(nem magamtól találtam ki)mert nem biztos,h csak egy szimpla étel-ital miatt van.Nem akartam a frászt rád hozni.
Mellesleg,ha nem múlik el,akkor vidd el orvoshoz.Bár már mind1 mit írok,úgyis sértésnek veszed.(:
nahaaat, ez nem semmi!kutakodtam egy picit,de allitolag artatlan jelenseg.nekem a kolok atota csuklik,miota soya tejjel ette a muzlijet,habar maskor is ivott mar olyat,nem hiszem,h az lenne a bunos.nem tudom,remelem semmi gyomor problema:(
mag azert kutakodom.
udv nektek,!!!!
Szia
Nekem is 2,5 éves a a kisfiam...Most hogy mondod,ő is mapok ota sokat csuklik:))) Vagyis többet mint eddig bármikor:)))))))))
Nem hiszem hogy gond lenne:) de kiváncsi vagyok én is.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap azt vettem észre, hogy piros a kisfiam kukaca, és mára megdagadt, és váladékos. Valakinek van ötlete miért?
- Szerintetek, miért van az, hogy 2 éves kisfiam még mindig sír ha fogat kell mosni, nemszereti, menekül tőle első perctől..?
- Miért csuklik az ember?
- 4 éves kisfiam kb 1 hónapja mindent szagolgat. Percenként a kezét, vagy bármit amit megfog. Vajon miért csinálja? Vigyem el orvoshoz?
- Fél éves kisfiam napok óta ordítva ébred. Miért?
- 17 hós kisfiam sokat csuklik