17 fok van bent, reggelre 2 kint, de még nem kapcsolhatjuk... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem ítélkezem senki felett, a tapasztalat beszélt belőlem nyugi, magyarán van egy működő gázkazánod amit nem kapcsolsz be, aztán csodálkozol hogy hideg van, erre mit írjon más? :)
Na jó segítek ha kicsit felfűtöd, akkor még nem jössz ki a rezsicsökkentésből, mert októberre már nagyobb a szorzó.
Eltévedtél ítélkezős, se nyugdíjas, se kádárkocka. Szomorú milyen emberek vannak. ☹
Többieknek köszönöm. Régi gázkazán nem szereti a kikapcsolgatást, akkor indítjuk ha megy jó ideig. Igaz drága, ez van, klímára nem telik.
Hétfőtől még melegszik vissza az idő, azt nem tudom, hogy meddig.
Remélem nem leszel/lesztek betegek.
Sok meleg tea, esetleg süss mindig délután valamit pl. egy sütőtököt, az is melegít valamennyit.
Most már én is látom.
Az a gáz, hogy ennyire nincs pénzük az embereknek. Elszomorító! 🥺
Ott van alatta:
17 fok van bent, reggelre 2 kint, de még nem kapcsolhatjuk be a fűtést rendesen beöltöztünk.:(( Remélem kicsit lesz még melegebb.
#gáz van #drágaság
Leírta, drága.
Gondolom, amíg tudnak, spórolnak.😢
Az én nagyim sosem fűtötte azt a szobát, amiben aludtak. Sőt télen os résnyire nyitva volt az ablaka.
A világon semmi baja nem volt. 92 éves koráig élt, nem klasszikus betegségben hunyt el.
Nem volt taknyos, köhögős, megfázásos betegsége emlékeim szerint.
szerintem nagyon melegebb már nem lesz , hogy átmelegedjenek a falak.
Amúgy ha hidegben vagytok, nem spóroltok semmit, a betegségekre költeni sokkal többe kerül, mmint a fűtés...
További ajánlott fórumok:
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Mit tennél, ha reggelre eltűnne a gyermeked a szobájából?
- Mit jelent mobil hívásnál, a hívott fél kérésére nem kapcsolható információ?
- Hogyan kell felhívni a Bp-i teló számot ha így adják meg az elejét: +36-1-... mert azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható.?
- Hogy hívják azt az övet, ami az övtartónál két helyen kapcsolható elöl?
- Tévére kapcsolható kormányos játékot hol kapok jó áron?Nem értek hozzá nagyon:):):):)