16 éves német cserediáknak (lány) mit vinnél? (tudásbázis)
Pénteken jön a lány!
Izgalom van!
Ha o jon elobb,konnyu dolgod van. Ez a sok csokis ize jo otlet amugy.
Fozni? Sok mindent. De keszulj ugy,ha nem izlene,legyen mas,es feltetlenul magyar se kell. Gulyas,porkolt, valami fozelek, hortobagyi palacsinta is jo, rakott kaposzta,toltott, makos guba,de spagetti,pizza, rantott sajt, barmi nemzetkozi is. Sot,ne minden nap kapjon nehez etelt...meg kerdezhetitek,mit szeret,es megcsinalhatod.
Ő jön előbb,megnézem mit hoz,jó lesz ötletnek.Ih libe Dojcsland bögre után és is könnyebb szívvel adok bögrét
Mit főznétek?Palacsinta nem lehet egy 10 napig
Én vennék egy kisebb fonott kosarat(vagy mondjuk lehet Magyarországos vászontáskát is kapni, az sem rossz ötlet), és vennék bele magyar édességeket: boci csoki, macskanyelv, abc tejcsoki, várak tejcsoki, tejkaramella, keksz, ilyesmik..(egész családnak)
És én győri vagyok, egy Győr díszítésű bögrét is vinnék ajándékba a lánynak...(gondolom van Magyarország díszítésű is)
Mi lenne az apróbb figyelmesség Szerinted?
Most a hűtőmágnes ugrott be,de a nagylány hobbija a fotózás
A tokaji nem rossz,a kalocsai viszont...lehet,az én hülyeségem,de hasznos dolgot szeretnék.A gyerekek mennek Kalocsára Hollókőre,de a szülőknek semmit se mond.
Az angol rokonok is utálják a paprikát
Nem 10 ezrekben gondolkodom..esetleg szüleinek kis figyelmesség.
A tavalyi fiú (nem hozzánk jött),egy zacskónyi Milkát hozott ajándékba
Megy a lányom,szerintetek mit vigyünk?A kislány hobbija a fotózás így az elgondolt album nem jó
A másik kérdés, mit főzzek?Palacsintán nem élhetnek 10 napig.
További ajánlott fórumok:
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Német cserediáknak mit vigyünk?
- Német lányzenekar régen volt egy két jó számuk, nem jut eszembe a nevük, 3 kreol bőrű lány, afrofonásos hajjal?Valaki emlékszik rájuk?
- A lányom jövő héten megy Németországba egy hétre teljes ellátással, kb mennyi zsebpénzt adjak neki ami egy kis fagyira, sütire elég lehet?
- Tudtok olyan oldalt, ahol családok keresnek saját gyermekük mellé cserediákot nyelvtanulás céljából?
- Van aki idén cserediákként utazik Spanyolországba?