152 centihez mennyi az ideális testsúly? (beszélgetés)
végül is igaz jogos amit írsz teljesen
Én az egyik alapján endomorf lennék, a másik alapján nem.
De én eleve nem hiszek az ilyesmiben, nem lehet az emberiséget néhány alkati csoportba besorolni.
Endomordf alkat vagyok el végeztem egy tesztet amit a linkben ìrt.
Én úgy olvastam, ennek nincs jelentősége.
[link]
Erősebb a csontozatom testalkatom.
Nem tudom hogy mennyi a derék bőségem jelenleg de mag mérem és a holnapi nap folyamán meg ìrom.
Jujj de jó, akkor nem vagy olyan nagyon precízen szabályos. :D
Nem is fogyókúra receptnek szántam, én sem a fogyás érdekében változtattam.
Hááát, szerintem olyan 50kg. körüli lenne az ideális, de sok mindentől függ. Testalkat, csontozat, zsír-izom arány. Én 165 vagyok, szintén 64 kiló. Testalkatilag pont az ellentéted vagyok.
Nem, hideg ételt szoktam ebédelni, nálam a vacsora a fő étkezés ;)
Az ebéd nálad dél körül, két fogásos meleg étel?
Mert akkor korán kelő szabályos ember vagy.
Én délben sokszor még ébren se vagyok. :D Mert hajnalig dolgozom, vagy tévézek.
Itthonról dolgozom, ritka, hogy valami miatt reggel korán ébren maradok - mert amikor a fiam megy munkába, mindig felébredek 6 körül.
Próbáltam, gyakorlott fogyózó vagyok.
Most az ideális súlyom közelében vagyok, nem szeretnék változtatni a szokásaimon.
Amikor csak hétvégén reggeliztem, akkor az nekem is többletként jelentkezett. Ám a rendszeres étkezési rendre átállással már megváltozott a felhasznált kalória mennyisége.
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél így működik - de én sem hittem korábban, hogy egyáltalán működhet.
No nem rögtön felkelés után, hanem egy kis mozgás után, de nem ebédet ettem először - ahogy korábban.
Mennyi a derékbőséged jelenleg? Mert a méret is fontos, nem csak a súly. Ha ennyit edzel már van némi izomtömeged is.
Én is inkább úgy vettem észre, ha valami miatt muszáj erőltetnem, akkor egész nap csak ennék...
Én, ha reggelizek, azonnal elkezdek hízni.
Úgyhogy kihagyom, de nem is hiányzik.
Ezt úgy érted, hogy felkeltél, és magadba erőltetted a kaját?
Korábban én sem reggeliztem, nem hiányzott. Aztán mégis belekezdtem az egészségem érdekében. Többet eszek, mégis alacsonyabb lett a testsúlyom, mert egyenletesebb a bevitt kalória feldolgozása. Azelőtt én sem hittem volna...
na ez a veszély sose fenyegetett.a lábamra,mellemre semmit nem híztam,inkább a hasamra,derekamra.
én 160 körül,meg úgy 64 kiló.jó lenne pár kilót fogyni.
Én elismerem, van, aki éhesen esik ki az ágyból, de hadd ne legyen már kötelező ébredés után enni.
én sem reggelizem sosem.ha néha elmegyünk a városba,van amikor csak délután eszem.egyébként meg akkor,mikor éhes vagyok,a reggeli kávé általában elveszi az étvágyamat.
Én is ekkorka vagyok egyébként. Kamaszkoromban a 47-48 kg volt az ideális, ma már talán inkább az 50-52. Én is fölötte vagyok, mert elengedtem magam, de már nekifogtam, hogy leadom. Most vagyok 62 kg, van még min dolgozni.
Ügyesen tegyél ellene, ahogy eddig is. Most talán pontosabb előtted a cél.
Mozogj sokat, igyál sok vizet. Az utolsó pár kiló megy le a legnehezebben.
Ja, és ne akarj heti fél kilónál többet fogyni.
Köszi a tippeket. Túlsúlyba vagytok a kalkulátor alapján.Sajnos.
Én életemben sosem reggeliztem. És soha nem csináltam semmit mást sem csak azért, mert "mondják".
Ha nem esik jól, mi a fenének eszel?
Egyébként ügyes vagy, az optimális testsúlyt a magasságodhoz itt meg tudod nézni:
[link]
(A Kalkulátorok fülön találod)
Hányszor nyitsz ilyen topikot?
Igen sok fogyj még. Szia
További ajánlott fórumok: