15 napra jött meg a menstruációm, szerintetek mi okozta? (Hormontablettát nem szedek.) (tudásbázis)
Szia mindenkinek.
Én egy fiatal lány vagyok...és lehet hogy gond van..nemtoom...de anyumnak nem merek szólni..:/
Szal 15 napra jött meg...de csak ilyen barna vmi... :S...és vérzés nincs... :/...ak most mi bajom van??o.O...ha valaki esteleg tudna nekem segiteni ak azt nagyon megköszönném :$
Olvastam a netem több 100 féle véleményt...és valamelyik azt irta, h ez a terhesség legkorábbi jele is lehet...ez igaz??o.O...tényleeg igy van??o.O
Előre is köszönöm a segitséget..:$
Sziasztok!
Már 3 napja barnás folyásom van,néha egy kis
vér is.De renedes mensesem nincs.Jövőhét vasárnap kellett volna megjönnie.
19 napra jött ez a kis folyás.
Lehetek terhes szerintetek,vagy itt valami
más lehet a dologba?
Én már több mint 2 éve nem szedek gyógyszert.
És eddig mindig renedesen megvolt.
Babát szeretnénk de nem jön össze.
Én nem tudom mi lehet.Még citromot sem ettem
mostanában.Szerinted?
sziasztok.
2 hétre rá jött meg a mensesem.Mitől lehet?
Hormongyógyszert nem szedek.Ilyen barnás
valami van.Olyan mit amikor meg akar jönni
előtte.
Szia Kisslilla,
Nekem is eszembe jutott ilyesmi, de főképp a miómától tartok.
Egyébként nem friss vérzés, hanem barnás maszatolódás..
Huh, nekem a 38 év alatt, csak 1x volt "bajom" a menstruációmmal, de akkor tudtam, hogy az allergiámra olyan gyógyszert kaptam.
Most kicsit (nagyon) meg vagyok illetődve...
Még az is eszembe jutott, hogy nem-e a banyakórság kezdete...
Mindenesetre jövő szerdán elugrok a dokimhoz
Addíg is vettem tesztet, de most azzal is bajban vagyok mikor csináljam meg, ha így maszatolgatok...
Barack
Ok, a stresszt öbben mondtátok.... Hátha...
Szerintetek menjek dokihoz most, vagy várjak még 1 hónapot?
Egyébként 38 éves vagyok, 1,5 éve szültem császárral, azóta rendben vagyok, bár dokinál nem jártam szégyenszemre. :(
Micsudi??????????????????!!!!!!!!!!!
Beágyazódás??????
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! (még ne....)
Szia!
Nekem most másodjára jött meg 2 hétre a mensim. A múlt hónapban rendben volt, előtte szintén 2 héttel hamarabb. Voltam nőgyógynál, azt mondta h szervi bajom nincs, tehát túl sok sterssz, vagy lelki gondog is okozhatják.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Lehet-e késleltetni 1-2 nappal a menstruációt, ha nem szedek fogamzásgátlót? (Hogyan?)
- 2 nap után abba maradt a menstruációm, pedig fogamzásgátló szedek. Mitől lehetséges ez?