14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik (beszélgetés)
Szia!
Szerintem előszőr is mozogj, tornázz sportolj valamit, ha szétnézel a közeledben biztosan találsz neked való sportot! Magasságodhoz nem vagy kövér!De persze, sokat kell mozognod, izommá alakítanod azt a többletet amit most kövérségnek élsz meg!Nagyon fontos, hogy nem minden lánynak tetszenek a vékony fiuk, pasik!
Hát ez egy igazi aranyos, nagymamás hozzászólás volt! :)
anonymus, szerintem nincs semmi gond a súlyoddal, valószínűleg elnövöd, de ha tenni akarsz valamit, menj el focizni, ne ülj túl sokat a számítógép előtt, és kerüld a csokit, csipszet.
Az nlc.hu-n vannak szakértők, többek közt fogyókúrás is. Kérdezd meg ott is:)
Szerintem nem kell fogynod, el fogod nőni azt a plussz kiót amit magadon látsz most
Ó, ezt én is akartam írni, mármint, hogy persze minden csaj külsőre ítél először de sosem ez a lényeg.Lehet egy pasi észbontóan sármos közben meg egy tapló...de egy light mackó is lehet lehengerlő.....
Mondjuk ha keresel valami sportot amiben örömödet leled szerintem neked az még bőven elég.
A csajok meg hiába húzzák az orrukat buknak az izzadt polóra :DDDDDDDDDD
Ja még a csajokról!
Nálunk a suliban ha hiszed ha nem a testesebb srácoknak szint e többa csajuk mint a girheseknek....::::::::::DDDD
Szia!
A következő két évben olyan karcsú leszel mint anád!
A súlyod nem túl sok és most fogsz "legirhesedni"
A kamaszfiúkra jellemző ebben a korban a nagyfokú fogyás,de egy kis sporttal mondjuk tehetsz is magadért,hiszen ennek a korosztálynak ez alapvető kéne hogy legyen!!
Ha van kerdésed tedd fel nyugodtan:ezzel akorosztállyal élem az életem ,ráadásul fiúiskolában/tesi tanár vagyok:D/Hidd el sok hasonló srác van ám...
fenntartom itt is amit irtam,de akár egy fej nélküli képet ha anonim akarsz lenni,de feldobhatnál:)
szóval valami edzés és vigyázz hogy több ne legyen de azért ne akarj 60kiló lenni mert az a divat ha jó így neked...szerintem nem gáz
Szia!
Azért egy képet dobhatnál fel, így nem könnyű!
Sziasztok!
Én egy 14 éves srác vagyok, 183cmhez 83-85 kilóval, és azt kérdezném, hogy szerintetek le kellene-e fogynom vagy nem. Én jól érzem magam így, de nem tudom, hogy majd lesz-e valaki aki belémszeret, vagy egyéb hátrányokkal jár e a kövérség.
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Teherbeesés túlsúlyosan
- Szerintetek, aki túlsúlyos az biztos, hogy sokat eszik?
- Gyermekvállalás túlsúlyosan
- Extrém túlsúlyos férj
- 165 cm-es magas nő hány kg-nál számít túlsúlyosnak?