135 kg vagyok. Hol kapok olyan szobabiciklit, ami viszonylag "olcsó", de elbír? (tudásbázis kérdés)
7. agnesss0129 (válaszként erre: 2. - Kérdezek)
2008. aug. 26. 06:34
ha még aktuális akkor néz körül az Auchen-be ,elég sokféle van .az áruk is elfogadható kb. 15.000.-től felfele.biztos,hogy találsz a pénztárcádhoz megfelelőt.de lehet,hogy mióta megjelent a cikk azóta már lefogytál.kivánom,hogy úgy legyen!!!
6. 9778ca1817
2008. márc. 15. 14:31
Nekünk pont van egy olyan. A férjem már elvesztette az érdeklődését iránta, ha gondolod megkérdezem tőle, hogy eladja-e.
5. tafonta
2008. márc. 15. 11:26
Szia! Sajnos nem tudom a választ, de ha esetleg túlsúlyjal küzdő emberek csoportjára találnál, talán ők tudnának segíteni.
4. Kérdezek
2008. febr. 26. 21:08
hahó!
3. Kérdezek
2008. febr. 26. 18:46
Léci! Segítsen már valaki!
2. Kérdezek
2008. febr. 26. 18:11
Kellene egy kis segítség. Elhatároztam, hogy egyre jobban beiktatom a mozgást az életembe, mert le akarok fogyni. Gyűjtöttem egy kis pénzt, hogy vegyek egy szobabringát. A gond csak az, hogy amiket kinéztem, mind, csak max 115 kg-ig terhelhetők.
Ami pedig elbírna 70-80 ezernél kezdődik. Tényleg nem lehet olcsóbban olyan bringát kapni, ami elbír? Nekem 40-45 ezer forintom van.
1. Kérdezek
2008. febr. 26. 18:09
135 kg vagyok. Hol kapok olyan szobabiciklit, ami viszonylag "olcsó", de elbír?
További ajánlott fórumok:
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Ápolási segélyt kapok, ha jönnek ellenőrizni és nem vagyok itthon, mit tegyek?
- Csak unaloműzésként vagyok ezen az oldalon. Néha kapok...
- Ha munkanélküli vagyok, álláskeresési támogatást kapok, fizetnem kell-e az orvosi ellátásért, ha megbetegszem, vagy műtétre lesz szükség?
- Nem érzem jól magam. Pedig viszonylag fiatal vagyok. Elkeserítő. :(
- Nem vagyok ismerős Pesten: a Népligetből mennék a Városligeti fasorra. Van olyan ötletetek, amivel viszonylag gyorsan oda tudok jutni?