1234 kcal fogyasztok nagyjából 1 nap. Mi a véleményed? (beszélgetés)
Semmi gond :D
Már most nagyon jól érzem magamat,hogy rám jönnek olyan nadrágjaim,amit 2 éve tartogatok,és olyanok amik decemberben még a combomig sem jöttek volna.Kitartok,mert van miért :D
Nem mondtam egy szóval sem,hogy nem eszek salátát és gyümölcsöt. Köret helyett általában salátát vagy savanyúságot eszek,vagy ha nincs akkor 1 szelet graham kenyeret.
Tízórait mindig kihagyom,mert 9kor reggeli a munkahelyemen,12 ebéd,3 kor uzsi és 6kor vacsi,de van úgy,hogy este 7-8 körül eszek még valami fehérjét.
De mindegy,mert teljesen össze zavarodtam folytatom amit eddig,mert fogytam szépen,de érdekelt,hogy mások mint mondanak.Köszi és sziasztok.
kb 70 kg lehet most.
Fehérje: 123 g
Szénhidrát: 93 g
Zsír: 41 g
Ezek megfelelő arányok?
Szerintem nem túl jó az étrend. Májkrém nem egy jó választás, tele van zsírral. Hol van a gyümölcs, zöldségfélék, saláták? Tízóraira, és uzsonnára kellene ezt enni. Egy fogyókúra elején a tésztát is kiiktatnám az étrendemből.
Ez az én véleményem :)
Tudom,de nem volt más pénzem meg péntekig nem nagyon lesz.Így próbálok olyat enni ami annyira nem zsíros.Igaz a krumplis tészta nem valami jó,de jobb mint a sült krumpli rántott sajttal.
Nem eszek sem fehér kenyeret,sem nagyon cukrosat.Ha eszek is pl: csokit vagy puszedlit egy kockát vagy egy darabot belőle.
Akkor ne akalóriamennyiséget korlátozd, hanem a gyorsan felszívódó szénhidrátokat!
A krumplis tészta pl. éppen nem Neked való
grillezni nem tudsz, nem baj: kevés olajon megsütöd a fűszeres cs.mellet
A barnarizzsel mi a bajod? Nagyon lassan szívódik fel, hosszan eltelít
Vacsira jégsalátát fogok enni.Barna rizst nem vagyok hajlandó megenni.
Általában a munkahelyen mindig húst eszek rántott vagy főtt húst savanyúval vagy salátával,köretet nagyon ritkán eszek.
a krumplis tészta helyett ehettél volna barnarizst grillezett hússal vagy kecskesajttal, zöldséggel
vacsorára egyél a csirke mellé kevés köretet
Így nézett ki a mai napom:
Reggel: Májkrémes kenyér graham kenyérből 2 szelet és 1 paradicsom
Tízóraira igaz nem valami jó,de ittam egy energia italt.
Ebéd: Ettem 20 dkg krumplis tésztát
A vacsorám pedig 12 dkg csirkemellből fog állni,amit megsütöm egy teáskanál olajon.
Igen fogytam vele,rám jönnek a nadrágot,de még is érdekelne,hogy szerinted elég ez?
Próbálom jól összeválogatni a kajákat,de persze nem mindig sikerül.Mi a véleményed?
Mozogni egyfolytában nem mozogtam,jövőhéttől kezdek el futni.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál