10 hetes terhességnél ezek jó méretek? (tudásbázis)
Szia! Szerintem vegyél egy tesztet holnap ha tudsz még és utána reggel csináld meg. Ezek a mai alacsony szintű tesztek már kimutatják.
Nekem is voltak és vannak is hasi szurkalodasaim szóval akár jó jel is lehet.
Nagyon remélem, hogy babás vagy! Szorkolok nagyon Neked!☺️
Na most már végképp megnyugodtam.
Sosem kaptam még senkitől sem ilyen kifejező választ. Mindenki csak annyit mond hogy ameddig a kicsi mozog meg szíve dobog addig jó. :)
Ami tényleg igaz csak kicsit paramami vagyok már most 😅
Egyrészt igen.
Másrészt meg ha majd halad előre a terhesség, és elég sok uh vizsgálaton jársz, akkor látni fogod, hogy ez úgy megy, hogy oda teszi a jelölő kurzort a mérendő testrészt, csont, fej, stb szélére, húzza ameddig kell, és a gép megmondja, hogy mennyi az annyi.
Én a 12.héten voltam először olyan helyen a genetikai UH-n, ahol ránézésre is hiper modern gép volt, plusz az ágy végében egy hatalmas kijelző, ahol én is láthattam, hogy az orvos mit csinál: biztos voltam benne, hogyha ugyanezen orvos ezt a vizsgálatot fél nappal később megismétli, nem tudna ugyanekkora méreteket mérni, mert olyan nagy az emberi tényező szerepe, éppen a vizsgálat fent irt módszere miatt.
Addig egyébként én is aggódtam a milimétereken, de ott elengedtem :)
Olyat is rengeteget hallani, hogy a terhesség vége felé ennyinek meg annyinak mérik a fejét, súlyát, aztán mire kijön, hát nagyon nem annyi.
Köszönöm szépen a válaszod!
Nagyon aranyos vagy hogy ilyen gyorsan reagáltál! :)
Akkor Ezek szerint a gépekben is van igen sok mérési hiba/különbség.
Szia!
Nekem pont 10 hetesen kellett pici vérezgetés miatt bemenni a kórházba, ahol egy nagyon ósdi géppel mértek.
CRL 27 mm lett.
Azért emlékszem, mert előtte két nappal a saját orvosom 29-nek mérte.
Kérdeztem erre ott a kórházi orvost hogy ez hogy lehet, mire azt mondta, hogy óóó, 15 százalék hibahatár ebben benne van.
Szóval szerintem ez az ülőmagasság tökéletes :)
Sziasztok!
Most csütörtökön az az 09.09.-én voltam uh. - n egy idősebb bácsi nőgyógyásznál kicsit már a gépe sem modern.
Szóval azt állapította meg, hogy a baba 10 hetes lehet a méretei alapján, de a papíromon a méreteit így írták le:
CRL:28 mm
BDR:11,9 mm
Ezek a méretek jók? Vagy nem túl kicsik a korához képest? A doki bácsi nem mondott semmit úgy igazán ő csak úgy elvolt bent szóval nem tudom, hogy mi a helyzet.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
:)