10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz? (tudásbázis kérdés)
óóóó
Nem tudtam, hogy kimegy dolgozni külföldre. Mi lesz a sok kismamájával?
lesz választott orvosod?
van Békésen terhesgondozó?
egyébként Nekem elsőnek a gondozóba kellett mennem és ott találkoztam a védőnőmmel is
de ez Csabán volt. Békésen nem tudom hogy működik
de jó lett volna ha az orvosod mond valamit
Szia bmarcsi83! A terhesgondozást a védőnénik csinálják. Békésen úgy néz ki (legalábbis 5 éve még ez volt), hogy elmész a védőnénikhez, ott kiderül kihez tartozol, aki el fogja mondani töviről hegyire a dolgokat. És igen, nekem hiába volt saját orvosom anno, ugyanúgy meg kell jelenni a védőnőknél, ha jól emlékszem havonta egyszer, keddi napon 8-10 óra között, ahol lemérik a súlyod, vérnyomást néznek, aztán se szó se beszéd felviszik a kiskönyvedet a doktorbácsinak, aki telefirkálja mindenféle fiktív adattal a könyvedet. Próbáld meg megbeszélni a védőnőkkel, hogy te nem akarsz felmenni a doktorúrhoz (mert minek is egyébként)
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Melyik nőgyógyászhoz érdemes járni Zalaegerszegen terhesgondozásra?
- Női nőgyógyászt keresek Pécsett, aki terhesgondozást is vállal, kit tudtok ajánlani?