1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...? (beszélgetős fórum)
Érdekes ez a 7 évvel ezelőtti felvetés.
Vajon mi van vele?
Lányok! Ez egy 2 éves topik.
A probléma valószínűleg már nem aktuális.
Ajtó bezár, zene bekapcsol:)
Örüljetek, nincs több szétdobált koszos zokni:)és végre gondolhatsz saját magadra is!
eltelt 3.5 honap mikor ezt irtad? meselj mi tortent veled azota? hogy elted meg ezt az idoszakot? gondolom a nehezen tul vagy.
puszi
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Most még nagyon fáj. De el fog múlni! Itt az ideje nem a MI-ben gondolkodni, most eljött az ÉN ideje. Használd ki a lehetőséget. Tégy olyan dolgokat amit korábban nem tettél, pedig kedved lett volna hozzá!
A lényeg görcsösen nem kell másikat keresni, vagy mindenképpen visszaszerezni a párod. Csak ÉLJ!!!
Kívánok sok-sok kitartást és szebb jövő reményében!
Nehezen de tul fogod élni. Csak: előtte ne szenvedj, ne siránkozz, tudatositani kell benne,
hogy vagy te olyan mint a másik, ha még nem
jobb. Ne hagyd el magad, fodrász,manikür,egy új ruha, vagy bármi. És 35 év után csináltam ezt.
Fellépett a kapuzárási pánik, fiatalabb nő,
aki mint a pióca ragadt. Többet foglalkozott velem
azután hogy elment, mint az utóbbi öt évben. Csak sajnos meghalt, és ki tudja mi történt volna. 50-50 %.
probáld,meg újrakezdeni nem a gyerekért ha nem kettőtők ért!
szereted és ő is,minden rendbe jőnn!
szurkolok nektek!
Na ez a legdurvább!!! Amikor felbukkan egy harmadik. Borzasztó lehet... Mióta voltatok együtt? Volt szerelem az elején?
Van egy saját véleményem ezekről az esetekről:
Szerintem ez abban az esetben kerülhető el, ha az ember nem teszi ki magát a kísértésnek. Úgy gondolom, egy sok éves kapcsolat már nyilván nem a lángoló szerelmet nyújtja, így nagyjából bárki szerelembe eshet vki mással, ha hagyja. Ezért ha egy kapcsolat alapvetően jól működik (nyilván vannak kisebb-nagyobb súrlódások) kerülni kell a veszélyt rejtő szitukat!!! Ha nyitottá válunk, bárkit könnyen megtalál a szerelem...
Sziasztok Csajok!
Elhagyott vagyok én is. Ma derült ki. Mert "befurakodó " harmadikok szeretik jelezni,hogy már ők is vannak. Akár éjszaka. Nem voltunk jól az elmúlt években, de nem gondoltam volna ,hogy ez lesz.Elvoltam foglalva a munkahelyváltásommal (hosszú idő munka előtte bejelentett munkahely nélkül) a fogyokúrámmal stb. Azt hittem ezután tudok, tudunk foglalkozni a családi élettünkkel. Azt mondta egy barátjánál lakik, de a hét elején kezdett leesni a tantusz hogy itt lehet valami nő is a dologban. Ma akarta elmondani hogy már mást szeret konkrétan,mielőtt kiderült számomra a szitu.
Olyan rossz !!!!!! Üres vagyok mint még soha, egyedül , magányosan a gyerekkel. Szülő vidéken, éppen mostanában csalódtam pár barátnémmal is.Szóval a férjem hirtelen szerelem érte így 40 felé közeledve, és erre várt egész életében azt mondja és mesés , tökéletes minden.Hallotatok már ilyet?????????? Hogy lehet ezt túl élni, ha nem is volt már talán csak megszokás köztünk.
Kérlek irjatok valami bátorítot!!!!!
Nem vagy ökör, csak ragaszkodsz valakihez akit szeretsz aki a biztonságot jelenti neked! Az hogy mit hoz a jövő , csak kettőtökön múlik! Van akiknek jót tesz ha pár napig elgondolkodhat a dolgokon, valószinüleg a férjednek is ez kell!( mondjuk kevésbé drasztikus modot is választhatott volna) De az is lehet, hogy ő ugy gondolja neked erre a drasztikus lépésre van szükséged!
Szerintem hagyj neki időt és magadnak is! Tudom nehéz! De lehet idővel pont ezt a pár napot fogjátok áldani az életetekben!!!
azt csak utólag tudod meg hogy lett volna jobb:)
te érzed,tudod mit akarsz,te tudod ha most hazamehg nem lesz e máskor is ilyen elmenetel stb.....
már többször mondtam hogy hasonlókon estem át egy másfél éves kisgyerekkel,de túléltük és szerencsésen...Most két családja van a fiamnak és mindkettőt nagyon szereti,ami nehézség adódik közben azon meg átesünk valahogy és megoldjuk.....
én nem bántam meg hogy nem könyörögtem,sirtam vissza az apját mert tudom hogy visszajött volna...
te érzed mennyire erős a kapcsolatotok,megszokásbol,könnyebségböl ragaszkodsz e hozzá, vagy ennél fontosabb dogok tartanak össze benneteket....ha továbbra is átjáróház,biztos pont leszel az életében ahová mindíg mehet mert úgyis hazaengeded,ez meg fog még ismétlődni többször.....
ezzel nem azt sugallom hogy ne engedd haza,de nagyon gondold át,és te is változtass a továbbiakban a viselkedéseden,viszont ezeket neki is meg kell tennie