1 évig külön voltunk. Ez idő alatt lefeküdt másokkal. Miért esik ennyire rosszul? (beszélgetés)
Nyilván jó volt neki. De ne vegyél rá mérget, hogy nem tudom én mekkora szexben volt része. Persze benne van a pakliban, de ugyanúgy az is, hogy azért volt vele sokat, mert nagyon nagyon kényelmes volt. Nem kellett folyton másik nőnek leudvarolni a bugyiját. Én személyesen ismerek pasit, aki 2 éven át d..ott egy nála 10 évvel idősebb, nagyon kövér nőt akivel a szex a saját elmondása szerint nem volt nagy szám, mert amúgy külsőre nem is jött be neki, meg még szégyellte is a barátai előtt, hogy egyáltalán lefeküdt vele, de folyton hívta szexelni, ha nem volt más, mert nagyon kényelmes volt, meg arra jó volt. Szegény nő, meg reménykedett, hogy lesz köztük valami...
Neked talán önértékelési gondjaid vannak, és azért fáj, hogy nélküled is jól érezte magát. Nyílván jót tenne az önbizalmadnak, ha nélküled romokban hevert volna, mert az téged és a köztetek volt 6 évet emeli. Ráadásul kicsit olyan, mintha meglopott volna és elvette volna tőled azt a tudatot, hogy csak te vagy akivel képes boldog lenni/jól lenni és ti kapcsolatotok különleges volt
Ezt most fordítsd át, és kérdezd meg magadtól is! Neked többet nyújtott a másik? Jobb volt vele/velük? Biztosan jó volt, ha azzal a másikkal/másikakkal voltál, amikor csak akartál!
Akkor tényleg nem értem mi a problémád.
De hát egy év, az hosszú idő, és neked is kellett valaki.
Az meg, hogy elvitte étterembe az nem jelent semmit. Azt mégse mondhatta neki pl.: nézd, nyuszi állati jó segged van, meg cuki pofid, de a hangodtól is feláll a szőr hátamon, szóval kell a hóhérnak veled egy kapcsolat, viszont k..ra kéne már egy nő, mert hamar elfárad a kezem. Szóval nem lesz itt semmi, csak dugunk egy pár egészségügyit, aztán mehetsz...
Nyílván kellett előtte éppen annyit kedveskedni, hogy becsúszhasson a lábak közé...
Akkor örvendezz, mert ha tudná, akkor nem is jött volna veled össze, és neked nem lenne min tipródni.
Nyilván, ha le akart vele feküdni, akkor illett kedveskednie neki. Te akkor éppen nem voltál a képben, úgyhogy nyilván vele ment vendéglőben. Gondolom, téged sem rántott csak úgy be a köztes pasid az első sötét sarokba egy kupakolásra, hanem valamennyire igyekezett viselkedni.
Akkor neked is működik az érzelmek nélküli szex.
A pasiknál meg még sokkal jobban, mint nálunk nőknél.
Csak az a különbség, hogy nálunk a szex képes ugye sok szok oxytocint termeltetni, amitől aztán kötődni kezdünk a szexpartnerhez is, nekik meg nem termelődik annyi és tökéletesen érzelemmentesen tudnak szexelni.
Ha ezt egy feladatnak fogod fel, az már rég rossz szerintem. Egyébként meg fel lehet ezt dolgozni, sőt teljesen normális. Külön voltatok, miért ne lett volna valakije?
A jó ember annyira nem ritka kincs, csak meg kell találni, nem azért kell visszamenni hozzá, mert lehet rá számítani később, és családcentrikus. Ez még nagyon kevés a boldogsághoz...
"Pasiknak érzelmek nélkül is működik a szex?"
Nőknek is.
További ajánlott fórumok:
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Miért foglalkoznak az emberek mindig másokkal?
- Ha együtt vagyunk, miért chatel másokkal a barátom(más lányokkal)?
- Mennyi idő telt el az ismerkedéstől, mire lefeküdtél a barátoddal?
- Mennyire "kell" engedelmeskedni a szüleinknek? A mai fiatalok már nem olyanok mint mi voltunk?