1 éves fiamnak 4 napja fekete híg széklete van, mi lehet a baj? (tudásbázis)
További fejlemény,mivel még mindig hasmenése van a kicsinek visszamentünk a régi orvosunkhoz.(mivel már ki is pirosodott a kicsi feneke és csak nem enyhült a hasmenések száma)Erre kiderült ,hogy jönnek a hátsó rágófogak. :S Kaptunk smecta port,normaflort,nurofent és egy pospikrémet...
Úgyhogy 3 orvosból egy sem találta el hogy mi a baja.Hát ez baromi jó.Egy sima fogzás miatt ekkora cirkuszt.Szegénykém...
Kedves Kiki!!
Én akkor is azt mondom neked, hogy most szerencséd volt!!!
Én inkább potyára mennék el, de elmennék a dokihoz, ha ilyet tapasztalok a kicsikémen.
Örülök, hogy jól van a kicsi, de lehetett volna komoly baja is, és te ahelyett hogy azonnal orvoshoz vitted volna, nyitottál egy topicot, mert tanácstalan voltál...
Legközelebb talán a dokihoz legyen az első utad...
Ez egy jó tanács csak ,nem akartalak megbántani:)
szia
nagyon örülök hogy minden jól sült el és nincs semmi komoly baj :)
És annak is hogy megtaláltátok az ideális orvost :)
Örülök neki, hogy nincs semmi komoly baj. Ennek ellenére szerintem jó, hogy elmentél, mert legalább megnyugtattad magadat.
További szép napot kívánok!
Igen,szerencsére semmi ok az aggodalomra,és aki ennyire szereti a falra festeni az ördögöt ,mint itt egy páran...hát szar lehet.Egyébként azt is mondta megnyugtatásként és ezt nem csak nekem hanem a vészmadaraknak hogy nagyon ritka amikor súlyos esetekről van szó.Ott a háttérben már kellett korábban is lennie vmi betegségnek ,más előzménynek,pl.baleset,elesés,orr vérzés,stb.,ekkor lehet véres a széklet.
Köszi az aggodalmat,talán ez nem csak nekem volt hasznos tanács az orvos részéről. :)
Szia Ancsy!
Nos jól éreztem hogy azért felesleges ennyire eltúlozni,először is orvost váltottunk az volt az első.Ez a nő ugyanolyan fantasztikus mint aki régebben volt,vittünk be kakis pelust is és átvizsgálta tetőtől talpig a gyereket még a torkába is belenézett ,megnyomkodta a hasát is,meghallgatta a szívét és kifaggatott hogy mit evett és ivott az elmúlt pár napban.
Végül két dolgot találtunk ami miatt fekete lett,a ribizliszörp amit iszik illetve a virágföld amit talált az erkélyen,az keveredhetett a széklettel és ettől láttam feketének.
És állítása szerint ami nekem úgy tűnt hogy híg még a normális kategóriába tartozik,ha ettől folyósabb lenne akkor azt mondta hogy menjünk vissza.De amúgy makk egészséges,a nyűgössége meg az időjárással hozható összefüggésbe.
Illetve kiderült az is hogy a korához képest többet eszik nagyobb az étvágya,tehát amikor én azt hittem hogy keveset eszik,akkor evett normális adagot,csak én eddig nem ezt szoktam meg tőle. :)
Úgyhogy szerencsére nincs semmi baj és végre ismét van egy jó dokink!!
Kiki!
Voltatok orvosnál, mit mondott? Tényleg várjuk a válaszodat.
Azért elé jól eldiskurálunk nélküle....még jó, h aggódunk a gyereke miatt!
Na én mentem is, nem pazarlom az időmet!-DD
Nem gondolnám hogy egy 2 éves gyerek 4 napon keresztül májat evett:((
Én biztosan nem vártam volna nemhogy 4 napot, egyet sem, azonnal orvoshoz kellett volna vinni!!!
Tudod, jobb félni, mint megijedni, ezért az orvos sem haragudhat meg rád. Ha meg igen, akkor nyaljon sót...
Ugye, ez csak vicc???
Valaki nagyon ráér, és szerintem jót röhög a markába azon, hogy mi itt hogy kiakadtunk:((
Ez pedig egyáltalán nem vicces!!
További ajánlott fórumok:
- 7 éves fiamnak 3. hete híg a széklete és hányni is szokott. Mitől lehet?
- Kisfiamnak napok óta nincs széklete. De még ingere sem, mivel tudnék besegíteni, hogy sikerüljön neki?
- 21hónapos kisfiamnak nyálkás a széklete két napja, mitől?
- A fiamnak(4 honapos) mar 5 napja nincs szeklete, mit tegyek?
- 17 hónapos kisfiamnak picit véres a széklete, volt már valakinek ilyen?
- 9 éves fiamnak 3 napja világos sárga a széklete és kicsit csikarodik a hasa. Mi lehet a probléma?