-10kg/hó forradalmian új Norbi update1 (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: -10kg/hó forradalmian új Norbi update1
Sziasztok!
Nekem van 3 eladó felbontatlan csomagolással ellátott tésztám. 2 spagetti és 1 rövid makaróni. A webshopon 759 és 760 Ft. Én ezt 500 ft/ csomagért adom. Ha valakit érdekel, akkor írjon az anita0919@freemail.hu email címre. További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!!! Sok fogyit kipróbáltam, és nem segített. most ezt fogom kipróbálni és azt szertném kérdezni, hogy 15 kgot hány nap/hónap alatt tudom majd leadni? 175/70 kg vagyok.
Sajna nekem az a bajom, h nincs elég turelmem és egy ido után feladom. Kudarcot vallok, nincs bizalmam.
Kérlek válaszoljatok! Elore is koszi.
Helló!:)
Nah és sikerült betartani a heti étrendet?:)
A neve: Sci-MX Nutrition 1000% Whey protein
Én itt Angliában veszem, nem tudom, otthon kapható-e.
Én azért is fogyasztom, mert mivel nem eszek halat és húst se, pótolni kell a fehérjét. Este vacsinak, torna után éhgyomorra szoktam inni. Így a szervezeted megtartja az izmot, és zsírból fogysz.
Éppen most iszom. Mire vagy kíváncsi?
Nekem most epres ízű van, nagyon finom. Tejsavófehérje.
Ezt tervezem a jövő hétre, szerinted jó?
Reggeli: 30 dkg ananász
Tízórai: 2 db U1-es kakaós csiga
Ebéd: 40 dkg joghurt-túró-narancs-citromlé-édesítő
Uzsonna: -
Vacsi: 1 adag fehérjeturmix
Kedd (2/30)
Reggeli: 30 dkg ananász
Tízórai: 2 db U1-es kakaós csiga
Ebéd: 30 dkg U1-es zöldbabfőzelék + 1 tojásból rántotta
Szerda (3/30)
Reggeli: 30 dkg narancs
Tízórai: 3,3 dl joghurt-körte-fahéj-citormlé-édesítő
Ebéd: 3 db U1-es palacsinta
Csütörtök (4/30)
Reggeli: 30 dkg alma
Tízórai: 30 dkg párolt répa
Ebéd: 30 dkg tökfőzelék + 1 tojásból rántotta
Uzsonna: 2,5 dl joghurt + 10 dkg gyümölcs + édesítő
Péntek (5/30)
Reggeli: 30 dkg alma
Tízórai: 30 dkg narancs
Ebéd: 30 dkg tökfőzelék + 1 tojásból rántotta
Uzsonna: 2,5 dl joghurt + 10 dkg gyümölcs + édesítő
Hát egyszerűbb kezdeni, hogy miket nem:pl fehér kenyér, liszt,tésztafélék, rizs. Egy ideig ki szeretném próbálni, hogy csak puffasztott búzaszeletet, meg abonettet egyek, ha olyanra kerül a sor, a teljes kiörlésű kifliknek és társainak egy időre búcsút intek:)
Grillcsirkét zöldalmával, vagy salátával.
Főzelékeket,
Meggylevest,
párolt csirkemellet sózva, borsozva,
paradicsomos káposzta,
ribizlihab,
Norbis rudi,
saláta tál:paradicsom,paprika,uborka,vöröshagyma, párizsi, esetleg vmi öntet rá.
lényegében sok mindent lehet enni,csak az elkészítésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.
Akkor norbizol vagy a 90 napost csinálod?
Régebben én is csináltam a 90 napost, és jó is volt. Csak nekem a 90 nap kicsit sok. Most megpróbálkozom ezzel, aztán majd meglátom. Persze az lenne a jó, ha életmódot váltana az ember.
Ügyi vagy, hogy már öt hete bírod.
Szija!:) Nekem ez már az 5.hét, hogy elkezdtem máshogy táplálkozni:) Csak az eleje nehéz, utána majd csökken az éhségérzet:)
Én össze vissza tornázom, ami éppen a kezem ügyébe jut:)
Ajánlom amúgy a "Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?" című fórumot, ott többen vannak és nem csak a 90napos diétáról van ott szó:)
Jópár kg- tól szeretnék megszabadulni, egyszer régebben már elkezdtem, fél évig birtam, és visszaszedtem mindent.:S De most elég elszántnak érzem magam:)
Szia! Örülök neked! Akkor hétfőn kezdjük? Én biztos. :)
Ma nézegettem a mennyiségeket. Az biztos, hogy kipukkadni nem fogunk.:) Már az sem jó jel, hogy grammokban számol. :) Eddig még soha nem mértem ki az adagokat, de most be akarok tartani minden szabályt.
Kerestem egy két teakeveréket is. Az egyik méregtelenítő, a másik fogyis, de nem hajt meg. Ezen kívül még rengeteg zöld teát akarok inni.
Kezdetben a Norbi Kardio dvd-jét, másnap pedig a Leslie Sansone egyik gyalogolós dvd-jét akarom csinálnil, plussz fél óra erősítés.
Neked milyen fogyis terveid vannak?
Van itt valaki????????
Június 1-től megpróbálkozom vele. Ha nem is tíz kilót, de 7-8-t jó lenne leadni. Addig is tanulmányozom a ehető kajákat és a mennyiségeket, meg összeállítok egy listát belőlük. A dvd-ket is ki kell válogatnom, napi legalább 1 órát akarok tornázni.
Örülnék, ha valaki velem tartana.
Szia! nem is gondoltam volna hogy errefelé néz valaki :)
Nem esik nehezemre tartani, ahogy főzőcskézni sem. Te csinálod?