Zsírégető krémek (beszélgetés)
Szia Borsó leves ,engem érdekelne ez a tengeri só,hogy pontosan hogy kell használni és milyen eredményt értél el.
Őszintén megmondva kipróbáltam már egy pár dolgot de semmi nem volt hatásos nehéz dolog.
Szerintem is jó dolog az infraszauna és az anti cellulitises thermo gél. Kb. 3800 forint és sokáig elég. Zuhanyzáskor próbáld ki, hogy miután lezuhanyoztál, a problémás tesztrészeket zuhanyozd le hidegvízzel, mert nekem az is bevált. Sok sikert kívánok!
Köszi a tippet, kipróbálom. Remélem pozitív hatásról is be tudok majd számolni.
Szerintem az infraszauna nagyon hatásos ezekr a dolgokra!És ha jársz rendesen egy ideig,az a 2 kilo simán le fog menni!Nagyon jot tesz a börrel!:)))
Én max. 2 kg-ot szeretnék fogyni, de mivel a combom, fenekem már nem feszes (laza a kötőszövetem),cellulites, nagyon szeretnék már egy nagyon hatásos, látványos módszert. Sokszor kezdtem neki a tornának (kondi, spinning, aerobic), de sajnos nem vagyok kitartó.
A kozmetikai kezelések után sem láttam semmi változást sajnos. Valamilyen csodakrém vagy kezelés létezik? Tud valaki ilyenről?
Én most fogyozok és ezért foliázom a combomat!A hasamat bekenem,befoliázom és ugy rá a szaunaöv!Joérzés nagyon,de engem nem éget!Jo puha lesz utána a böröm!Ennyi eedményét látom!
Régen jártam infraszaunába,amivel ott kentek be az sokkal jobb volt!
Te cellulitkezelésre használ(tad)od, vagy megelőzésrea paprikaolajat? Eredmény?
Nekem nem csip a paprikaolaj!Még szaunaöv alatt se!De jo érzés!
Hallottatok valamit a szüzteakrémröl?
A meglévő cellulitot kezeled, vagy kialakulás ellen használod? Pécsi vagyok, szívesen jönnék hozzád, ha hatásos. Nekem a High Care kezelések nem jöttek be, pedig egy vagyont hagytam ott, persze az én pénztárcámhoz mérten.
Nem amugy tényleg nem sokat érnek! A tornával amugyis csinibb lehetsz, izmos, sexy meg minden ami kell:) Kellemetlenebb mint kenekezni, de megéri!!
en gyogymasszor vagyok itt Pécsen es zsiregetesre a paprikaolajat hasznalom, nagyon intenziv de hatasos,kicsit eg az meber bore de szepen feszesit is, ezzel csinalok zsiregeto masszazst, cellulitkezelest, vakumos zsirbontast..stb
ha vki jonne irjon nyugodtan
én is vettem már 2szer krémet, teljesen felesleges, semmi hatása nincs. mozogni kell!
Az Aromax-nak van egy Sziluett nevű masszázsolaja.
Most fogom kipróbálni a hasamon.(mert nem kicsi:)).Ódákat zengenek róla. Bekenni, fólia, meg egy póló és lehet menni aludni. jól olvasztja a hájat.
Szerintem a krémekkel felesleges foglalkozni. Ideig-óráig esetleg mutat valamicske változást, de nem igazi a hatás.
Valaki tud valami hatásos és jó módszert narancsbőrre?
Szerintem is a torna a leghatásosabb és persze aleglátványosabb is.
régebben a www.fogyinfo.hu-n, és még sok ehhez a témához kapcsolódó oldalon olvasgattam erről a témáról, ott mindenhol azt írták, hogy általában fél kg. sót ajánlanak, de nem árt, sőt, ha egy kg.-t teszel a fürdővízbe....én így csináltam, heti háromszor....bejött
én is vettem 3 cégtől márkás feszesítő krémeket,szerintem szart sem ér egyik sem. Torna, torna!
szia
nekem van egy csomó ilyen cikkem, ha szeretnéd elküldök neked egy párat priviben, csak össze kell szednem, nekem bejöttek:)
a kádba pl. 1 kg sót tettem, algás tusfürdőt használtam....stb.
a Wellness újságból írtam ki
ilyet még nyemmmm halllotam :O
A narancsbőrre jó a só és feszesít,leírom neked amit 1 újságból fénymásoltam ki:a tengeri só nemcsak fürdővízben használható,a bőr ledörzsölésére is alkalmas. 20-30 dkg sót keverjen el 1 kevés vízzel,és maszírozza át vele a bőrét. A só serkenti a zsírok lebontáswát. Én vagy így csinálom,vagy 3 evőkanállal rakom a fürdővízbe és abban fürdöm le.
Sót?
És mennyit? Erről még nem is hallotam! De kiróbálom! :)
az algás testápoló feszesít és méregtelenít, én a fürdő vízbe szoktam jódozott sót rakni az is feszesít,
Azok közül is melyik az ami hatásos?
szerintem zsírégető krém nincs,csak feszesítő
Annyi féle zsírégető krémekről lehe hallani,látni, de a kérdésem az lenne kinek milyen tapasztalata van ezekkel a krémekkel kapcsolatosan?
Esetleg van valaki aki tud otthon elkészíthető krémet? Milyen tapasztalataitok vannak?
További ajánlott fórumok: