akkor olyan lesz! Ez van! Pajzsmirigybeteg vagyok ùgyhogy extrémen kockázatos az altatás! Inkább lógó mellekkel de neveljem fel a gyerekeim! Régebben a párom is benne volt az ötlrtembe, mostanra azt mondta ennyit nem ér az egész és semmi kedve müanyagokat tapogatni hegekkel! Ùgyhogy majd akinek nem tetszik nem nézi! 😊
Nem kell az implantokat 10 évente cserélni. a Nagor pl életfogytig tartó garit ad. Ez tévhit. a régi implantokat kellett cserélni. Amugy ha ekkorát nőtt a melled és szülés után nem szoptatsz és visszaàll a súlyos nagy eséllyel nagyon rondák lesznek. elfogy a mirigy és marad a bőr. Én is így jártam. Jó nagyok voltak. Most meg kisebb mint volt. ... es lóg
Én is gondolkodtam ezen mert az elsö baba után eléggé meg ereszkedtek, de le tettem róla. Nem vagyok én hülye, hogyha nem életmentö önként és dalolva mütögettessem magam. Most várom a második babámat, az elsönél a várandósság alatt meg sem mozdult a mellem most meg... Most cseréltem le a D kosarat E re! Égedelem bögyeim lettek, mint egy kebelcsoda! 😀 Azt sem tudtam,eddig, hogy földi halandónak van E kosárméret pedig amùgy is C alapból!
Szerintem ne vállalj ilyen kockázatokat, implantátummal is érhetö el egyébként, " természetes hatás" de azt is 10 évente cseréltetni. 😣 Akármilyen is lesz, olyan leszek, az enyém 😊
én azért nem javaslom, mert felszívódik idővel. nem tartós. nem hinném, hogy elégedett lennél vele. sokkal inkább javasolnám a szilikonimplantátumot. a saját zsírost pár év múlva ismételheted meg. és elág drága ahhoz