Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" recept
A Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" hozzávalói:2 nagy csirkecomb
1 kk. rozmaring
1 kk. bazsalikom
1 kk. petrezselyem
1 kk. sült csirke fűszersó
1 ek. olívaolaj
6 nagyobb burgonya
20 dkg brokkoli
marék borsó
2 ek. olívaolaj
kevés só
fél doboz tejföl
1 ek. sültborgonya fűszersó
A Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" elkészítési módja:
A csirkecombot befűszerezzük és olajjal megkenjük, majd egy kevés olajat és vízet öntünk a tepsibe és kb. 40 perc alatt készre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, és feltesszük sós olívaolajos vízben főzni, amikor már majdnem elkészül, hozzáadjuk a brokkolit és a zöldborsót is. Ha megfőttek a zöldségek leszűrjük és 8-10 alkalommal áttörjük, úgy, hogy a zöldek ne veszítsék el teljesen az állagukat. Tálalás előtt kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A tejfölt kikeverjük a burgonya fűszersóval, és a hús mellé adagoljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. szept. 29. 16:28
A zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" elkészítési módja és hozzávalói.