Zöld bútorhoz milyen falszínt választanátok? (beszélgetős fórum)
Csakis kandírozott mandarinzselészínűt
Nekünk a nappaliban a fal volt világos alma zöld,és szürke csempe a konyhában,fehér szekrénnyel.A szürke és zöld szerintem passzol egymáshoz.Szerintem a fehér is jó.
[link]
Én vagy az egészen világos zöldet, vagy a második sorból a világos mogyorót.
A szürke, nagyon jó ötlet, eszembe se jutott, köszi! Valami szép világos.:)Az egyik szoba nagyon sötét, kicsi az ablak, és maga a szoba is. Erre van valami ötletetek?
Meg az sem mindegy, h az ablak északra, vagy délre néz.
Azt azért tudni kell, hogy a sötét, vagy sötétebb falakhoz több fényenergia kell, hogy kellően világos legyen a szoba. Egy hálószobát, amin van egy darab ablak nem festenék sötétre, vagy valami erősebb színűre, mert esetleg nem lesz elég 100W-os izzókból sem kettő. Ezért találták ki a helyi megvilágításokat, nem kell mindenhova nagy fényerő. De mi van, ha mégis?
Szóval a pasztell szinek ebből a szempontból mindenképpen kedvezőbbek.
Biztosan jártál már régi, polgári lakásban. Antik bútorokkal telezsúfolva,a falakon valami erős mintás tapéta, a csillár valami antik utánzatú hulladék és olyan sötét van, mint egy pincében áramkimaradás esetén... Na, olyat ne.
Most olvasom, a sárga nem kell. Akkor az nem kell. :))
Nekem is a halvány szürke ugrott be legelőször. Ha viszont a lakás kissé sötét, akkor még jó lehet egy világos, visszafogott árnyalatú, u.n. napsárga is.
Nekem vannak zöld székeim, és a Csőrike-sárga falhoz illik a színük.
valami natúr szinre festeném én is ,,egy kicsit babrálós de talán egy kisebb falrészt a bútor zöldjére,,vagy annak egy világosabb változatára .
Én halvány szürkére festeném. Ez adhat egy olyan visszafogott, mégis elegáns enteriört. Persze függ attól, hogy milyen zöld a bútor. Régebben én a kontrasztos szineket kedveltem, de ma már inkább a visszafogottabb dolgok tetszenek. Talán van is egy ilyen trend az új lakásoknál.
A bútorok világosak. Talán bükk-szín...
Nagyon rendesek vagytok, köszi szépen! Én is gondoltam tejeskávéra, meg a púderszínre, a sárgát kilőném.
A bútorok milyen színűek?
Mert az is befolyásolja.
Vanília szín , narancssárga, bézs.
Nekem is az tetszik legjobban hozzá.
Nagyon ráértem ilyenkor hajnal 3-kor, kerestem neked színeket. Nézegesd mielőtt festel.
[link]
Világos drapp,vagy sárga minden árnyalata.
Persze attól is függ,hogy milyen méretű,és világos a lakásod!
Nagyon halvány barna, szürkés fehér, bordós piros, vagy pedig a zöld halvány árnyalatai. Még világos kék is megy vele.
Egy kis felújítás lesz nálunk tavasszal, közben sikerült jó áron vennem egy sötétzöld garnitúrát. (Kanapéágy, fotelek) Milyen legyen a fal, van ötletetek? Világosat szeretnék, kivéve fehér. Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok: