Zenei aláfestés (beszélgetés)
8. salabakter (válaszként erre: 7. - Maryanyuci)
2009. okt. 17. 22:13
Köszi,megnézem:)
7. maryanyuci
2009. okt. 17. 21:08
Csináltam már vele videókat, ha érdekel a naplómban megtalálod
6. maryanyuci (válaszként erre: 4. - Salabakter)
2009. okt. 17. 21:07
Nem muszáj magnó, megcsinálja a gép. Az a program, amit írtam nagyon jó és egyszerű, van az alap XP-hez. Összeválogatod a képeket vagy éppen a videókat meg keresel zenét hozzá és a program összerakja.
5. salabakter (válaszként erre: 3. - Maryanyuci)
2009. okt. 17. 21:06
Azt telepíteni kell,vagy a windows"tudja"?
4. salabakter (válaszként erre: 2. - Anbene)
2009. okt. 17. 21:05
Mindkettő van,az nem is probléma,csak a zene.Azt nem gondoltam volna,hogy külön magnó is kell hozzá,azt hittem a számítógép elintézi.
3. maryanyuci (válaszként erre: 1. - Salabakter)
2009. okt. 17. 21:00
Windows movie makerrel
2. anbene
2009. okt. 17. 21:00
Kamerátok vagy fényképezőtök van, ami mozgóképet készít? És valami jó zenét berakni a magnóba.
1. salabakter
2009. okt. 17. 20:31
Az unokámnak kell az iskolába egy bizonyos témában vidót készíteni zenei aláfestéssel.Nem tudjuk hogy kell,tudnátok tanácsot adni?
További ajánlott fórumok:
- Szükségem lenne a "Karácsony ünnepén, mindenhol gyertya ég" kezdetű dal kottájára, vagy a zenei aláfestésre, tudna valaki segíteni?
- Milyen magyar dalt tudtok ajánlani megemlékezéshez zenei aláfestésnek? Édesanyám emlékére készülne
- Miért van az, hogy ha kiírok egy dvd-t, és elindítom a lejátszót, nincs beszédhang, csak a zenei aláfestés?
- Bródy "Mit tehetnék érted?" című dalának zenei aláfestését, hogyan tudnám megszerezni?
- Tudja valaki, hogy hogyan tudnék cd lemezre képeket írni úgy, hogy zenei aláfestés is legyen?
- Képekből, zenei aláfestéssel szeretnék kisfilmet készíteni. Milyen programmal tudnám megcsinálni?