Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt? (beszélgetés)
"Egy szüz csaj épp alázza magát és könyörög a millomos pasijának, aki az ilyen fellengzössége miatt, mint amit te most csinálsz már nem kell neki. De ez a nö mindent megtesz, mert gazdag a pasi nagyon. "
Áh minő véletlen: én pont ezt hallottam, csak az illető csak nem szűz, hanem halak:DDD
Ez az én napom!
Ma lettem 32
Éljen május elseje
Miért lenne köztudott. Egy szüz csaj épp alázza magát és könyörög a millomos pasijának, aki az ilyen fellengzössége miatt, mint amit te most csinálsz már nem kell neki. De ez a nö mindent megtesz, mert gazdag a pasi nagyon. Egy másik szüz nö meg a vagyon miatt van együtt az alkoholista férjével, aki már párszor megagyalta...:), de nem akar felezni, mert úgy kevesebb marad neki :).
Én nem alázom meg magam sem a pénzért, sem egy pasiért. Mindegyik magától jön...:), nem kepesztek.
Csak ismételni tudom magam: ez a nap nem a te napod:DDDDDDD
Egy szűz sosem alázkodik meg pénz miatt:DDDDDD Ez köztudott:) A halak viszont igen:)
Jujj, pont ezt akartam írni a szüzröl is, csak gondoltam mégse, mert nem akarok senkit se sértegetni. De 2 szüz nöt ismerek és ök tényleg ezek, porig alázzák magukat a pénz miatt...
De szerintem nem lehet általánosítani.
Rám nem vonatkoznak ezek a jelzök, pénzéhes nem vagyok, csak realista és a pénz az tényleg fontos, mert szeretek jól élni, viszont nem mindenáron. Például nem alázkodnék meg miatta, mint az a 2 szüz teszi mindig :).
Akkor miért utálod a halakat annyira?? :)
És miért kommentelsz igy engem?? Mint mondtad szólásszabadság van és én is szabadon dönthetek arról milyen pasival állok le. hát olyannal biztos nem, aki nem CSAK velem foglalkozik!!
Ez duma.
+ kérjen még engedélyt a levegővételre is-ugyi?
brrrr
Jó lenne ha én is ilyen aranyos anyukát fogtam volna ki...aki nem rombolni akar...
Kár,hogy nem érti meg az anyuka ennek igy kéne lenni ahogy ti csináljátok...:)))
Gyerekkel persze egészen más.... A volt férjemmel teljesen normális kapcsolatunk, de CSAK A GYEREKEKRE korlátozódik mindenféle kommnikációnk, ergo nincs barátkozás.
De a normál hétköznapi "szerelmeket" én mindig teljesen lezárom, és teljesen kilépek a kapcsolatból... hagyom a tiszta lapot a másiknak és magamnak is. Ettől még később, nagyon később... megkérdezheti, hogy hogy vagyok, vagy én tőle... de a szakítás után nagyon sokáig nincs semmi kommunikáció, ehhez ragaszkodom... mert CSAK. (... ne lengje be az árnyékom a következő kapcsolatát... és övé se az enyémet) :o)
a gyerek miatt is nagyon zavaró tud lenni...:(((
SAJNOS
Igen,nagyon.
Haat azeer naaa,ne man'!
Mondjuk,ha a gyerek miatt tartana vele a kapcsolatot az mas lenne,de lehet azt sem viselnem tul jol.
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?