Zavar a párod exe? (beszélgetés)
KI,hol??
Azt se tudom ki az.
Nem ,de remélem a jövendöbelijét én zavarom
:-P
már nem
akár el is viheti !
nem, mert nincs neki
én vagyok az első, az utolsó, az egyetlen
nagyon helyes
azért ami a "miénk" az a "miénk"
óóóóóóóóóó
hát ezt én sem hagynám
tuti megnyakaltam volna a ............
Ebben tökéletesen igazad van.
Én is tudtam róla.
25 éve ismerem a párom, 10 éve vagyunk együtt.
Én is tudtam a múltját, és nem zavart.
Csak akkor kezdett zavarni, de kurvára nagyon, amikor 2,5 évvel ezelőtt megpróbált rámászni és visszaszerezni.
Több mint 30 éve hogy együtt voltak, de nem érdekelte a csajt semmi, se család, se gyerek, semmi, és eléggé undorító módon próbálkozott.
régen zavart pedig nem is találkoztam vele,
de elég volt, hogy tudtam, hogy milyen sokáig voltak együtt
de azt hiszem, hogy már nem zavar, hisz mindenkinek van múltja és én ezzel együtt szeretem a férjem
a másik meg az, hogy engem vett el, velem akar családot alapítani:)
Igen, zavar! Főleg ha ilyen megátalkodott kis ... mint az én párom exe.
A sztori(akit érdekel):
A párom előttem való barátnőjét megcsalta az az előtti barátnővel(tudom, disznó!), nevezzük a ribit Ritának. Volt egy rövidke 1 éves viszonyuk. Amióta összejöttünk, azóta sem hagyja békén, telefonhívások, smsek, e-mailek. Eleinte nyilvánosan, de rájött, hogy így nem tud minket szétválasztani, a párom kitart mellettem és nem fog újra viszonyt kezdeni vele. Erre csinált magának egy halom ál-profilt, ál-msnt, ál-e-mailt és azon keresztül próbálkozik mindkettőnknél. Van úgy, hogy a "csábítót" akarja előadni, vagy mintha pasi lenne, és engem rágalmaz, hazugságokkal próbálja tömni a párom. Meg fordítva, nálam is. Mindenhol blokkoltuk, és azóta ha valami gyanús, azonnal kapcsolunk. Nem hagyjuk magunkat.
Bár, ha őszinte akarok lenni, picit aggódom, mert tudom, hogy a párom nagyon szerette ezt a csajt, és az volt a leghosszabb kapcsolata. De megpróbálok bízni benne.
Hát ennyi.:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csinál most a párod?
- Üzenj a párodnak:
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mit csinálnátok, ha egy nő folyamatosan nézné a melletted űlő párodat és őt az sem zavarná, hogy te is látod mit csinál?!
- Zavar a csókban, ha párodnak műfogsora van?
- Van a párodban nagyon zavaró hiba, de mégis szereted?