Zavar a csókban, ha párodnak műfogsora van? (beszélgetés)
Azért gondolnám, hogy nem a fogsor ragasztónak volt technokol íze, mert ezek szerintem nem kivehető műfogak voltak.
Örűlök hogy ilyen nótás hangulatban vagy.
Aha, kínos lehet ennyiféle aranykorona a szádban! Főként a termőföld esetében! :) Hogy férnek el?
Merthogy ezt írtad:"Nekem saját fogaim vannak, azok amikkel születtem. Van amelyiken van arany korona."
Ott is van, meg Miskolcon is, meg régen a jó termőföld egységet is nevezték annak, meg ami a fogunkon van is.
[link]
[link]
Arany korona?? Az nem az oroszoknál és más keletibb népeknél szokás?
Áldás a fogakra. -:DDDDDDDD
[link]
Még nagyobb csoda h mind megvan, pedig sokáig boxoltam is.
Fogakkal születtél? Csodagyerek vagy!:)
Elképzelhető, hogy őt ez valóban zavarja. Nem vagyunk egyformák. Személy szerint, engem nem érdekelne..mert a párom puha, húsos ajkait..műfogsorral is imádnám..de még fogatlanul is! Kit érdekel?! Őt szeretem. Mindenével együtt. Pont.
Meg persze itt vagyok én agnosztikusnak.
Nekem saját fogaim vannak, azok amikkel születtem. Van amelyiken van arany korona.
Megmondom őszintén,sem ragasztott fogsorral,fogsor nélkül meg pláne eszembe nem jutna csókolózni.
Kinek a pap,kinek a papné,van aki ateista.
Ez így van, erre céloztam a korábbi válaszomban.
A gyakorlatban biztosan érezhető különbség, hiszen testidegen, "mű"anyag van a szájban. Amikor egy-egy újabb koronát kapok, nem ritkán hónapok telnek el, mire megszokom, én nincs idegentest érzésem. (De ha a szeretett páromnak műfogsora lenne, pusztán az nem tartana vissza a csóktól.)
Elvétve találsz fogtechnikust aki csinál műanyagból.
Jobban zavarna,ha igénytelen rossz fogak lennének,nem is értem sok embert,hogy tud úgy létezni,mindenre kidobják a pénzt,arra meg sajnálják.
Az én férjemnek az volt,az utolsó évben, mert gyerekkoràban elszúrtàk a fogszabàlyzàst és felnőtt koràban csak így lehetett helyretenni. Előtte vicces volt a mosolya, mert minden foga önàlló életet élt, de így is szerettem. A műfogsorral szép mosolya lett, úgy is szerettem. Csókolózàs közben pont nem jutott eszembe, tényleg. A sors nem engedte, hogy megöregedjünk egymàs mellett, de el sem tudom képzelni, hogy a foga miatt lett volna baj. Mamàm és papàm leéltek 50 évet, pedig papa nem is mindig hasznàlta.
Azért fogpótlás és kivehető fogsor nem ugyanaz.
Ha fogadni kellene, én is arra fogadnék. Ez neki elég végleges válasz volt.
A válaszokból kezdem érezni, hogy nem a műfogsorom az igazi gond a páromnál.
Lehet, hogy jobban bejönnek neki a fogatlanok?;)
A férjemnek gyerekkorába edzésen kiverték az első két fogát, azaz letört neki és pótoltatták. Szerintem semmi gond nincs vele. Ha viszont nem lett volna foga, akkor nem lenne a férjem;)
És sok-sok ismerősöm hasonló vagy egyéb problémák miatt pótoltatta a fogait. Ha ez gond lenne, akkor rengeteg műfogú szingli lenne...
Van aki fogsorragasztóval rögzíti.
Én nem.
Annak lehet íze?
Hát nm tudom.
Miért lenne 1-2 koronának technokol íze?
Azt csak egyszer ragasztják fel!
És még akkor sincs ragasztó íze:D
Az olcsóbbak műanyagok, a drágábbak porcelán.
[link]
Engem őszintén szólva zavart régebben, amikor volt részem ilyenben. Kb. 20 évvel ezelőtt, azóta nem volt ilyen ffiakkal kapcsolatom. Én technokol ízt éreztem a szájukban még akkor is, ha nem egész fogsorról volt szó, csak több műfogról.
Az én esetemben érezhető volt, sokkal simább volt, a valódiakhoz hasonlítva. De az egy nagyon drága fogsor volt.
Gondoltam én is rá.
:(
A gyakorlatban érezhető a különbség?
Hála az égnek, nincs ilyen tapasztalatom. Nem lehet, hogy a párod részéről ez csak kifogás?
Olyanom nem volt tudtommal.
De még lehet.
További ajánlott fórumok: