Zaklatás megszüntetése... (beszélgetés)
Volt egy internetes találkám. A férfi csak az arcáról küldött fotót, mondván a gépén nincs másik. Találkoztunk előben, és azzal szemben, hogy azt állította magáról, sportos testalkatú, egy kifejezetten eltunyult ember állt velem szemben, akinek az alkoholizálás is látszott az arcán.
Nem volt meg a szikra :) amit közöltem is vele, mondtam, hogy ezt el tudom dönteni gyorsan... ott kedves volt, azt mondta, minden ok, meg hogy korrekt voltam tényleg. Erőltette, szálljak be a kocsijába, hazavisz. Nem szálltam be... szerencsére.
Ugyanis mire hazaértem, elkezdett gúnyos, ocsmány, trágár üzeneteket küldeni a facén. Lehordott mindennek, a nemi szervét nevezgette csúnyán :)meg mindenféle unintelligensnek nevezett, majd parancsba adta ! hogy takarodjak. Szó szerinte leírta: ez parancs! :D
De ez sem volt elég, egész éjszaka és már hajnalban írogatott.
Tettem egy bejelentést erről (közös munkahelyen dolgozunk, azaz ugyanaz a cég, csak országos, és több ezer embert foglakoztat) a munkahelyen... Ő egyébként egy köztiszteletben álló személy, magas iskolai végzettséggel, és mindenki egy csendesm szerény fazonnak ismerte, aki a légynek sem tud ártani.
Borzasztó. A trágár, mocskolódó üzenetek nagyon agresszívek voltak. Ha akkor beülök a kocsijába, nem is merem elképzelni, mi lett volna.
Egy nagy darab, 100 kilós elmebeteg pacák, akit az egojában sértettek...
Nagyon kell vigyázni a netes randikkal.
Igen ez elég nevetséges!
Nàlam is csinàlt olyan hülyeségeket az ex,hogy ki szedte az üzletem ajtó zàràt,mert azt anno ő vette....Én meg ott àlltam zàr nélkül,amíg megcsinàltàk.
Vagy pl. anyàm kolleganőjének írt egy emailt,amiben lehorda őt és engem. De az,hogy őt miért hordta le és,hogy jött a képbe azt a mai napig nem tudom.
De a bírósàgon azt mondta,hogy elborult az agya és nem tudja mit miért tett.
De persze nem a vibràtorral kell kezdeni a rendőrségen.
Nekem pont tavaly zajlott le egy ilyen ügyem. Hülyeség,hogy nem csinálnak semmit!!!
Elösször is anyukád vagy akiket még zaklat azok tegyenek feljelentést. NE TE!!! Ők elmondják,hogy téged is zaklat és félsz tőle ezért nem jelentetted még fel. Sms,üzenetek bármi amivel bizonyítani tudjátok be kell vinni. A legjobb ha telefonbeszélgetést veszel fel. Ezután a sim kártyádat ugyis lefoglalják két hétre.
Ha ott van nálad vagy anyukádnál azonnal hívjátok a rendőrséget,hogy ott van és fenyeget.....(rátok gyújtja a házat...).
Ha esetleg nálatok elkapják akkor fogda,ha nem a lakására mennek és beviszik 48 órára. Ne aggódj a rendőrök itt helyre teszik az agyát,ha ezek után folytatja újból feljelentés,azonnal távolságtartást kapsz,fogda és ha bíróságra viszik akkor addig ki sem engedik.
Nálam ugyan ez volt,zaklatás,fenyegetés,zsarolás.
Mindenhol lejáratott,ahol csak tudott. Bíróság lett a vége (addigra már megbocsájtottam neki) és még így is,hogy nem mondtam róla rosszakat a tárgyaláson 2 és fél év felfüggesztettet kapott.
Azóta nem halottam felőle.
valószínűleg, ha veled szakítana a gyerekeid apja, és el kéne cuccolnod, te sem lennél az a kiegyensúlyozott tündérex. lehet, féltékeny lennél, és bizonyára hiányoznának a gyerekeid és látni akarnád őket. egyik napról a másikra elcuccolni és nem látni, nem ott lenni, nem könnyű feldolgozni. az exed viselkedéséből látni, hogy alapból sem egy nyugodt, megfontolt emberke, ezen nem kéne csodálkozni, két gyereket szültél neki, ismered
célravezetőbb lenne normálisnak lenni vele, akármennyire is hülyeségeket csinál, mert ha érezné, hogy a család az marad, a gyerekek maradnak, nem akarod elszakítani őket, sem holnap fetrengeni más pasival, akkor nem szakadna el így a cérnája. te ismered, neked kéne tudnod, hogyan kezeld. gondolom, ez a tutijó megoldás, hogy levegőnek nézed, és elzavarod, ne menjen mindennap a gyerekeihez? te tudod, de aztán ne csodálkozz, ha kiborul. kicsit gondolj már bele a helyzetébe, akármiért is váltatok
ha elégette a vibriteket, biztos alapból nagy kretén, olyan nagy meglepetés nem érhetett, hogy ejted, és ő nem vállrándítással cuccol el, pláne hogy ott van két közös gyerek.
ez nem zaklatás, és már bocsi, te sem lehettél vele egy fene normál, ha úgy váltok, hogy levegőnek nézed, miközben legalább a gyerekek miatt meg kéne beszélni, egyeztetni ezt meg azt
A zaklato tudat alatt, de befolyasolni, uralkodni akar az eleted felett. Ne hagyd! Mindig te donts!
Ha o hetfot mond, de penteket. Ha reggel nyolcat, de delutan kettot... Ha o jobbra akar menni, te balra es igy tovabb. Ereztetni vele, hogy nem befolyasolhat, nincs hatasa a fenyegetesnek.
Betori az
Beteg elme mindkettő! Vagy ezt a nőt is sakkban tartja, mint anno engem. :( De képesek órákig állni a ház előtt, hogy nézzék ki jön be hozzánk.
Még mindig testőr vigyáz rám ha jön az ex a gyerekért. :(
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?