Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zajos szomszéd gyerekkel fórum

Zajos szomszéd gyerekkel (beszélgetés)

1 2
58. VendrinerPiroska (válaszként erre: 56. - 4db861fb54)
2021. jan. 8. 21:51

Őszintén sajnállak, mert ismerem, milyen nem aludni a zajongás miatt. Nálunk a szomszédok jórészt normálisak, bár itt is van egy-két família, aki mellett nem szeretnék lakni. Bár más formában mi is élvezhetjük ezen családok "jótéteményeit".

Az a baj, hogy itthon ennyire el vannak vadulva a viszonyok. Angliában nem volt ilyen gondunk. Mikor az alsó szomszéd úgy döntött, hogy éjszaka újítja fel a lakását, és nem hallgatott a békés meggyőzésre, elég volt egy email és egy telefon az önkormányzatnak, ahhoz, hogy vége legyen. Vagy ha valahová kijön a rendőr csendháborítás miatt, ott senki sem meri újra felhangosítani aznap este. Sajnos viszont itthon szinte lehetetlen valamit csinálni ilyen ügyekben.Úgy látszik, hogy a rendőrség és az önkormányzatok is erélytelenek. Az ismerősöméknél a kiadott lakásban munkásszállás működik, és ha valakinél nincs kulcs, akkor kitépik a lépcsőház ajtót, és megy a dajdaj hajnalig.

Szomorú, hogy nem lehet az ilyen embereket betegre bírságolni, vagy valami más módon elejét venni annak, hogy ilyen antiszociális emberek pokollá tegyék mások életét.

2021. jan. 8. 20:27

Nekem a fejem felett dübörögnek éjjel-nappal.

Nagyon idegesítőőőőő!!!

2021. jan. 8. 09:19

Az a terv, h beszélek velük normál emberi hangon. Bár ma megint a kiborulás szélén állok, 5:00-kor szék tologatásra ébredtem. Szuper.

Nem tudom mi lesz, de lassan gyomorfekélyt kapok.

55. Epresturmix (válaszként erre: 1. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 18:11
Ezt én is írhattam volna, szóról szóra. A mieink éjfélkor mèg a kisgyerekkel bújocskàznak. Hallok mindent. Amúgy csodás pár. Àlompár. A fèszbuk népe szerint. Csak otthon gyilkoljàk egymást minden nap! 😂
54. NomNom (válaszként erre: 48. - Bözsi néni)
2021. jan. 7. 17:59
Igen ez már teljes mértékben az ő saruk.
53. birebora (válaszként erre: 51. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 17:58
Mit tud csinálni? Felelős a tulajdonáért és a tulajdonában történtekért. Ha ilyen tutyimutyi akkor mondjátok neki, hogy ha ő erre képtelen akkor tesztek ti a nyugalmatokért és kihívjátok rá a hatóságokat. Majd elgondolkodik, hogy kell-e neki, hogy ott kérdezősködjenek és ellenőrizzenek. Szerintem rögtön fogja tudna mit csináljon.
52. Bözsi néni (válaszként erre: 51. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 17:54

Hát beszéljetek vele megint. Az ő felelőssége. Mondjon fel nekik.

Ne hagyjátok magatokat. Említsd meg a NAV-ot, összetojja magát és intézkedik.

51. 4db861fb54 (válaszként erre: 34. - Bözsi néni)
2021. jan. 7. 17:46
A tulaj egy idióta része tosza ember. Többször beszéltünk vele, hát ő mit tud csinálni?? Mi, lakók beszéljünk vele. Vicc🙂
50. tumbo2 (válaszként erre: 40. - Bözsi néni)
2021. jan. 7. 16:21
én mindent halkan hallgatok.néha a rádiót még magam sem hallom.
49. tumbo2 (válaszként erre: 46. - Csgybzs)
2021. jan. 7. 16:20
a szomszéd,még régen bulikat rendezett,az ablakom alatt ordítozott,janika még ezt idd meg.mondom janika,idd meg aztán húzatok el a búsba.valaki kihívta rájuk a polgárőröket,hogy ez nekem nem jutott eszembe?
48. Bözsi néni (válaszként erre: 47. - NomNom)
2021. jan. 7. 14:53
Igaz. De ha idöben felkel, a kicsi sem fog este 11 után randalírozni :-)
47. NomNom (válaszként erre: 38. - Bözsi néni)
2021. jan. 7. 14:42
Volt bennem ilyen de nem a kicsi tehet róla, hogy hülyék a szülei:D
2021. jan. 7. 14:12

Birtokvédelem, jegyzőnek benyújtani. Rajtad lesz a bizonyítási kényszer, úgyhogy érdemes pár hangfelvételt készíteni, ha tudsz. A saját lakásodban azt veszel fel, amit akarsz.

Csendháborításnak nem csak a 22 óra utáni hangoskodás minősül, hanem minden tartósan fennálló olyan tevékenység, ami a te nyugalmadat megzavarja.

2021. jan. 7. 14:08
Két loncsos, lompos hatalmas dög, mit csinaljon vele, csukja be oket a szobaba? Mondtam neki hogy hatul vannak ólak, csukja be oket oda legalabb ejszakara, de hallani se akar rola. Pedig üres mind. Nem latna ugy ki a kutya, nem ugatna lehet.
44. a97b9a4e4e (válaszként erre: 42. - Levarosbukta)
2021. jan. 7. 14:05
Egy szemely keves hozza azt mondtak hogy barmit is csinaljanak, de a masik szomszed nem akar lépni, mert ugye jobb a békesség.. Meg hat kedvem sincs ehhez az rgesz. Ez egy falu, ha eltavolittatom ezt a ket kutyat innen, akkor en vagyok idegbeteg, sz*r ember. Inkabb elviselem ameddig tudom.
43. a97b9a4e4e (válaszként erre: 41. - Tumbo2)
2021. jan. 7. 14:01
Vannak nagyon jo fuldugók is. A multkor jottek hozzank vendegek, kopogtak ajton-ablakon semmit nem hallottam belole. Aztan kozben telefonaltak is, mivel nem volt elottem a telo, azt se hallottam meg. :/ Betörnének ejszaka, azt se észlelném szerintem.
42. levarosbukta (válaszként erre: 22. - A97b9a4e4e)
2021. jan. 7. 14:01
Ilyen nincs, ha írásos panaszt nyújtasz be akkor köteles a jegyző 30 napon belül reagálni.
41. tumbo2 (válaszként erre: 23. - Semleges)
2021. jan. 7. 13:57
a lányom füldugóval alszik.néha rám szól,hogy horkolok.akkor minek a füldugó.
40. Bözsi néni (válaszként erre: 33. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 13:44
Én is figyelek, nem csapok zajt. Este még jobban lehalkítom a tv-t is, pedig egyébként sem bömböl.
39. Bözsi néni (válaszként erre: 33. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 13:42

Mondjátok/írjátok meg közösen a tulajnak, ha nem tesz semmit, birtokvédelmi eljárást kértek ellene plusz be lesz jelentve a NAV-nál a fekete bérbeadás.

Akkor majd intézkedik, ne félj.

38. Bözsi néni (válaszként erre: 28. - NomNom)
2021. jan. 7. 13:38
Akkor neked meg fel kellett volna ébresztened őket reggel fél hatkor és zajongani, hogy ne tudjanak aludni :-)
37. Bözsi néni (válaszként erre: 22. - A97b9a4e4e)
2021. jan. 7. 13:36

Kötelességük. Jogszabály van rá. Ne hagyd magad.

Add be írásban, annak nyoma van.

36. Bözsi néni (válaszként erre: 19. - A97b9a4e4e)
2021. jan. 7. 13:34

Szólj az állatvédőknek, ill. jegyzőnél kérj birtokvédelmi eljárást.

Mindenkinek joga van a saját lakásában nyugalomban élni.

Ha időnként van kutyaugatás, meg egyéb zajok, az oké. De van, ami már túlmegy a tolerálhato határon.

35. Bözsi néni (válaszként erre: 17. - Katt2)
2021. jan. 7. 13:31

Hogy jól kib@sszál a szomszédokkal, akik esetleg maradni kénytelenek.

Na, szép.

34. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - 4db861fb54)
2021. jan. 7. 13:27

A tulajdonosnak kell szólnotok. Az ő felelőssége, hogy a bérlő mit csinál.

Ha kell, akár minden nap hívjátok vagy írjatok neki. És a közös képviselőnek is.Akiket zavar, mindannyian. Előbb-utóbb megunja, és kiteszi őket.

Ha nem, akkor a jegyzőnél lehet birtokvédelmi eljárást kérni.

A mi házunkban egy pacák magnót bömböltetett full hangerővel, sokszor éjjel 3-ig. Rendőrök kijöttek, míg elmentek csend volt, utána csak azért is felcsavarta.

A ház lakói írtak egy panaszt, a fickó megkapta írásban, hogy ki lesz téve a lakásból. Ordítozott, hogy megver mindenkit, de csak a szája járt, nem mert semmit csinálni, mert összefogtunk. Csend lett.

33. 4db861fb54 (válaszként erre: 30. - Bözsi néni)
2021. jan. 7. 13:21

Én magamból indulok ki, alapvetően figyelek arra, h nem egyedül élek. Nem csapok felesleges zajt. És elvárnám a többi embertől is.

Nem tudom hányszor viszik le őket, de tudomásom szerint nem dolgozik se az anya, se az apa.

Igen az üzenetben az állt, hogy költözzenek lakatlan szigetre. 😂

32. Bözsi néni (válaszként erre: 2. - Channa*)
2021. jan. 7. 13:17

Na, nehogy már az ő hibája legyen az, hogy tuskó, bunkó szomszédok vannak.

Aki nem lakatlan szigeten él, annak igenis alkalmazkodnia kell másokhoz.

Nem a többségnek kell csendben eltűrni az ő ricsaját!

31. 4db861fb54 (válaszként erre: 28. - NomNom)
2021. jan. 7. 13:17

Párom fizikai munkát végez, én szellemit. Nem vagyunk nyugdíjasok, de néha van igényünk rá, h 22"00 előtt már aludjunk. Ráadásul covid után vagyunk, párom még nincs teljesen jól.

Most úgy alszunk, hogy ha tudunk, h a tv-t bekapcsolva időzítőn hagyom.

Van füldugóm is, én elvagyok vele, párom nem.

30. Bözsi néni (válaszként erre: 3. - Fildus)
2021. jan. 7. 13:15

Egy gyereket nevelni kell! Meg kell tanítani neki az egymás mellett élés szabályait! Nem a tanyán van, hogy úgy dübörög, ahogy akar!

Felneveltem a gyerekemet, de igen, én megtanítottam rá, hogy a környezetére is figyelemmel kell lenni.

Rohangálni, labdázni, focizni a játszótérre jártunk.

Azért van ennyi neveletlen, tanyára v. lakatlan szigetre valo bunkó, mert a szülők semmi nevelést nem adnak a gyereküknek.

29. 4db861fb54 (válaszként erre: 21. - Magdi985)
2021. jan. 7. 13:12

Egy ideje mi is bombázzuk a tulajt, konkrétan lesz@rja.

A közös képviselő a csendes család mellett lakik, szóval ők is pepitában hallják a ricsajt. Egy kedves, idős hölgy a közös képviselő, de sokat betegeskedik mostanában.

Több lakó panaszkodott már nálunk is, tettek ki üzenetet... Stb.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook