Youtube-ról hogyan tudok DVD-re másolni? (tudásbázis)
Any videó Cconverter átkonvertálja egy pillanat alatt.
Átalakítás után én leveszek Pendrive-ra pár részt és Tv.-n nézem meg. Sajnos a kiírásban nem tudok segíteni.
Vagyaink mindig lehetnek. :-)
Nem tudom mennyibe kerul a sok irhato dvd, de ezek szerint biztos lenyegesen olcsobb mint gondoltam.
valaki biztos tudja a valaszt kerdesedre, csak meg nem tevedt erre.
egyebkent az is megoldas lehetne (vagy nem?), hoy veszel egy 24inches monitort, es nezed a sorozatot direktben youtube-rol.
A nyers dvd-k arabol szerintem egy rendes monitor vagy egy kulso merevlemez is kijon, es akkor meg a minoseg is megfelelo lesz.
a dvd lejatszo nem kell hozza.
Csak a tv-d ami kezel ilyen kulso forrast.
Ha regebbi a tv-d akkor pedig az a megoldas, hogy a kulso merevlemezt a szamitogephez csatlakoztatod, a tv-t pedig a szamitogephez.
Hogy oszinte legyek amit te szeretnel az egy picit "Mission impossible" / lehetetlen kuldetes.
ja, bocsi, azt a hozzaszolast nem lattam.
Viszont ha mar teljes sorozatokat akarsz:
miert nem veszel inkabb egy kulso merevlemezt. Egy 1 terrabytes lemez kb. 12- 20ezer forint.
Ha csak nem dolgozol ey dvd gyarban, ahol ingyen jutsz azokhoz, egy kulso merevlemez sokkal jobban megerne neked.
Es kevesebb macera.
Konkrétan a Seherezádéról van szó, amit szeretnék jövőre is megnézni, ha még élek. A monitorom kicsi, szeretném Tv-n nézni.
A divxre hogy kell konvertálni?
Köszönöm, nagyon kedves és türelmes vagy hozzám. Amit leírtál ezeket eddig is használtam, MP3-ra is tudtam letölteni, tehát ez nem ismeretlen. Nero program is van a gépemen. Ott akadtam meg, hogy egy sorozatot szeretnék DVD re írni, amiből szumma 2 rész fér egy lemezre és összesen kb. 160 részes lesz. Ezért szerettem volna tömörítve a másolást, mert úgy kb. 10 rész férne egy lemezre.
Ezt nem tudom megcsinálni. Ez a konkrét problémám.
Így tudnál segíteni?
bocsanat, egy apro, de fontos pontositas:
toltsd le ezt.
ez azonnal at is konvertalja.
(mondjuk mp3-ba)
szoval.
1. ezt masold be az explorerbe, vagy amlyen bongeszot hasznalsz
2. A kepernyo felso reszeben van egy zold ablak: Download now, arra klikkelj ra.
3. Valaszd a mentest
4. Ha kesz van, valaszd a futtatast.
a tobbi mar nagyjabol magatol megy.
Ha elindul a program, es nyitva van a youtube annal a szamnal amit masolni akarsz, akkor jelold ki, Control- C, mjd a konventalo programban akkor a "Paste" funkciora kattintva be is masolja a linket, es utana klikkelj oda, hogy Download es mar megy is.
Amikor keszen van, akkor a Zene konyvtaradban megtalalod a file-t.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
toltsd le ezt.
ez azonnal at is konvertalja.
(mondjuk mp3-ba)
szoval.
1. ezt masold be az explorerbe, vagy amlyen bongeszot hasznalsz
2. A kepernyo felso reszeben van egy zold ablak: Download now, arra klikkelj ra.
3. Valaszd a mentest
4. Ha kesz van, valaszd a futtatast.
a tobbi mar nagyjabol magatol megy.
Ha elindul a program, es nyitva van a youtube annal a szamnal amit masolni akarsz, akkor a "Paste" funkciora kattintva be is masolja a linket, es utana klikkelj oda, hogy Download es mar megy is.
Amikor kesze van, akkor a Zene konyvtaradban megtalalod a file-t..
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezzel csak egy a baj kevés dwd tudja az flv fájlt ami a youtube fájl
Át kell alakítani aviba vagy mpegbe amit lejátszik a dwd lejátszó ha asztalin akarja használni
ezt a programot nem ismerem
van a youtubedownloader-ezzel letölteni lehet
és talán van a gépeden valami cd/dvd-íróprogram, pl. Nero, azzal meg ki tudod írni dvd-re
Hogyan tudok a Youtuberól DVD-re másolni FREESTUDIO
program segítségével, de tömörítve. A lejátszón van DivX.
Ha lehet úgy kérek felhomályosítást, hogy a pihent kemós agyammal is megértsem, mert egy szót nem tudok angolul.
A segítséget előre is köszönöm.