Yi-Ya termékekről vélemények (beszélgetős fórum)
Több éve használjuk fiammal együtt több terméküket is. Én már 15%-os kedvezményezett vagyok.
Bár a készítményekkel elégedett vagyok, ezeknél többet étrendkiegészítő nem tudhat. Viszont most elkezdtem átállni a természetes, növényi eredetű kiegészítőkre. Ezekben nem ember által összeállított hatóanyagok vannak, hanem a természet által az ideális arányban tartalmaznak mindent. Vitaminokat, enzimeket, nyomelemeket, egymás hatását úgy támogatva ahogy azt kell. Úgy érzem, ez hatásosabb. Van még amit szedek a Yiyából is, de úgy érzem elhagyom hamarosan.
Szia!
Én használok. Saccharomyces boulardii-t, és meg kell mondjam, ez legalább ér valamit! Hamarosan elkezdem használni az Lgg nevű probiotikumot is, ami szintén Yiya gyártmány.
Nagymamám is szed tőlük Q10-et, d3k2-t, időskori problémákat csökkenteni. Szerintem jó termékek.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Oriflame termékekről?
- Mi a véleményed a Lenkei-és a Béres termékekről?
- Mi a véleményetek a LOUIS VUITTON termékekről?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Anyukák, mi a véleményetek a scamp termékekről?