Windows 7 futtatása 11 éves gépen lehetséges/érdemes? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a segítségeteket. Sajnos, a képet újra kellett telepítenem. Be akartam tömöríteni a c meghajtót, hogy helyet nyerjek.Hát... sikerült! Ügyesen betömorítettem a booth regisztrációs fájlt, és a gép így nem tudott betölteni. Ügyes voltam? Igaz, ezzel a fodrász letudva, mert téptem a hajam:-) . Kedves Regin_a, a Drive Save programnak utána nézek. Köszi az ötletet.
zoltanhabetler, meg tudnád mondani, hogy kb mennyi egy 500 GB-os winchester, és van-e valamilyen rendszerkövetelmény? Bocs, ha hülyeséget kérdezek! Köszönöm a segítségeteket.
Az hogy ketté van osztva a wincsi nagyon helyes
Azért települnek mégis a C-re mert mentés és telepitésnél nem figyelsz, eltekintve hogy egy telepitett progi bizonyos részei persze hogy a C-re is mennek, hoisz a WIN innen tudja hogy van az a program
Nem a 11 év számit, hanem mennyi RAM van és mennyi a proci sebesség
Ezeket nem írtad
Van egy olyan progi, hogy Drive Save, ezzel a D: meghajtóra le lehet menteni a gép, a WIN7 drivereit
hogy ujratelepitésnél "kéznél" legyenek
És van egy CCleaner, ami a fölös dolgokat elég jól kipucolja a C: meghajtórol, illetve a böngésző és a registryböl
Ereszd rá ezt elöször és meglátod lesz helyed
Ha meg van telepitó lemezed, a drive mentés után, ereszd rá és ujratelepül simán
Maryka 1962!
Inkább szánj rá egy kis pénzt, vegyél egy mondjuk 500 GB-os winchestert és építtesd be a meglevő, megosztott mellé harmadiknak.Erre rakasd rá a WIN 7-et.
Én is a régi gépemet izmosítottam fel a WIN 7-hez.Cseréltem a CPU-t(processzort)gyorsabbra, a ram memóriákat , videokártyát és 1TB-os winchestert tettem a megosztott 250GB mellé.Most néhány évig nem lesz gondom a hellyel és gyorsasággal.
Lehetni lehet egy meghajtót létrehozni.
Az ilyen régi gépen XP volt nekem is.
Ahogy gyűltek a programok úgy lett egyre lassúbb, a végén a géppel együtt a személyimet is cserélni kellett. :)
Szeretném újratelepíttetni a számítógépem. Jelenleg Windows 7 van feltelepítve. A számítógépes üzletben megkérdezték, milyen régi a gépem. Mikor közöltem, hogy 2004-ben vásároltam, azt mondták, hogy nem ajánlják ilyen régi gépekhez a win7-et, inkább az XP-t.
Mivel nagyon lelassítja. A gond az, hogy amíg XP volt, mindenki a win7-et ajánlotta. A másik gond, hogy a C meghajtómat ketté vették. Így van egy c és agy d meghajtóm. De a d meghajtóra mentett programok is a c-re települnek. Így a c meghajtóról nem tudok mit letörölni, és már nincs helyem. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit kellene tennem? Lehet a két meghajtóból újra egy meghajtót létrehozni?