Nem kell hozzá levenni a wc-t / csövet. A hátfalat két darabból szokták betenni, jobbról és balról, előre kivágva a csövek helyét, és a leendő szerelőablakot, és középen illesztik össze. A jelenlegit pedig bármilyen roncsolással el lehet távolítani...
Köszi a válaszokat. A hátfal nagyon régi és ocsmànyul néz ki,legalább egyszer már szét volt vágva és újra "összeragasztva". Amin ki vagyok akadva, hogy állítólag nem tudják úgy kivenni a wc-t hogy szét ne törjön(és miért kell kivenni egyáltalán a helyéről)...
Ez pozdorjából van és 2 kicsi lyuk van rajta, csak leolvasni lehet. Hogy normális szerelőablak legyen,le kell cserélni. A vízszerelő azt mondta, a wc-hez csatlakozó cső vizes(szigszalaggal van áttekerve)és azt ki kell cserélni... a csészét meg nem tudja úgy kicsavarozni hogy ne törjön szét... passz...
Nálunk 3 különálló ( vagyis külön leszedhető ) részből állt a hátfal.
Azt írod cserélni kell az órát, vagyis nem most építik ki, egyszer már feltették. Akkor sem bontották szét egészen a hátfalat ezek szerint. Legalábbis nálunk nem. Aztán került rá egy ablak és már lehet akár mikor cserélni :D
Ott nem csak egy lemezt csavaroznak fel? A vízórának pedig azon vágnak egy ablakot. Nem sok panelban jártam, de még nem láttam olyat ami be lett volna falazva.
Panel lakás wc hátfal cseréjéhez muszáj kivenni a wc csészét? A vízszerelő(akit a hátfalas ajánlott) sterint a csövével együtt ki kell venni és bizonyára el fognak törni (a csésze is)mert régiek, így viszont kétszeresébe kerülne a hátfal csere. A vízóracsere miatt kéne a hátfalat cserélni mert ezen nincs szerelőablak.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.