Való Világ 11 (beszélgetős fórum)
Szavaztam Ákosra. Bár a műsort nem nézem.
Ma párbaj! Majd lássuk ki az erősebb!
Márió semmikép nem odavaló.
Szerintem, ha Márió vissza akarna menni, még Rico ellen van legtöbb esélye. Melina is, meg Márió is elég erős egyéniségek, fogalmam nincs, ki nyerne.
Várható volt hogy Sajti esett ki akkor,de ez már előre meg volt rendezve Sajti is arra kért mindenkit hogy vigye ki onnan,tisztázza Zsanival a dolgokat. Mindenesetre a Márió Melina párbajra kíváncsi leszek,én Melinanak szorkulok annyira bírom hogy Mário arról nem beszélt hogy a kinti létbe meg elhagyta a családját,ott meg előadja a nagy semmit.
Melina, sokan azt mondják kétszínű pedig nem,legalább ő tud viselkedni és nem az volt mint Reni meg Barna akik már első nap ágyba estek. A többi unszimpi főleg a Márió aki azt hiszi ő a f*sza gyerek közben sehol semmi. Mondjuk Lisszával egymásra találtak.
Én személy szerint nem nézem csak a hírekből nézek részleteket, amiket kidob, nekem Kriszti a kedvencem eddig,Renit nem szeretem, És azt a Melinát sem bírom, nekem nagyon kétszínűnek tűnik.
Nem nézem. Utoljára talán 10 évvel ezelőtt néztem.
Azt hittem nézed te is ezt a forgatókönyv szerint, megrendezett agysorvasztó szart, ami tükrözi a mai fiatalok legkiemelkedőbb társkeresési problémáit!
Bocsássatok meg! A másodikat még azt hiszem megnéztem, de már ott is sok emberből jött elő a kultúra! Bemutatták hogy milyen a társadalom, gondolom ez 11. részre már nem éri el a béka popiját!
Eltelik az első nap kufirc nélkül? 🙄🤔
Biztos meg van az a pénz! 🤣
Ha valaki megszól a véleményemért, jelzem jogom van hozzá és ha nem tetszik hívd fel, akit érdekel! 😜
Ha Barna is kiesik Piros után, lesz még valamilyen szín a villában, akinek szurkolhatsz? :))
Bocsássatok meg, előttem szólók, de az volt a kérdés, ki a kedvenced. Ha nem nézitek, ótvar, nem kell reagálni, mert a te szempontodból irreleváns a kérdés. Akkor ezek szerint ez a kérdés nem hozzátok szól.
Félre ne értsetek, nem védem ezt a színvonaltalan műsort, csak gondoljatok bele a kérdés felvetőjének helyzetébe!
Az én kedvencem Piros volt... most Barnát várnám vissza, de attól tartok, dráma kell a népnek, a csatorna úgyis úgy intézi, Sajti menjen vissza. Mert az milyen már, hogy kiesne, és happy end, visszamegy a szerelméhez? Túl unalmas lenne. Ha viszont Barna esne ki, Sajti pofára esik, mert kénytelen folytatni a játékot.
Nem nézzük. Egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Ugyanígy mi is! Az elsőt kíváncsiságból néztük, bár nem mondanám, hogy minden résznél rátapadtunk a tévére, csak ha épp időnk volt. Aztán úgy döntöttünk, hogy ennyi egy életre pont elég ebből a műsorból.
Jó ég! Már 11 évad van belőle? Azt hiszem a 2 évadot még láttam! 😅
Anno a big brother-t néztük, az elsőt, aztán ott elég is volt ebből a műfajból...
Tv paprika inkább :-P
VV Szánalom, szavazni a 677-es számon lehet.
Lehet hogy érdekesebbek a napi aktualitások annál, hogy hogyan pucsított be Marcsi, Károlynak.
Nem nézek ilyen szemetet. Egyre lejjebb van a színvonal.
A szemem világát nem pazarlom rájuk.
Ebből az ótvar bandából valaki 36 M Ft-ot fog kapni, őrület.
Nekem sajnos senki.
Minden évadot láttam, de ez az ótvar banda, ez döbbenet. Nem is tudok senkit választani.
Nekem Dani! Őszinte tiszta szívű ember.
Való Világ 11. Ki a kedvenced?
További ajánlott fórumok: