A fél családom vörös és vegyes a szem színük. Van amelyiknek barna szeme van, van amelyiknek zöldes barna és van amelyiknek kék.
Mindnek jól áll. Olyan nincs, hogy a vörös haj csak a zöldszeműeknek áll jól. Ha jó a hajszín, akkor nem természet ellenes. Egyébként szerintem sosem a szemszín miatt lesz természet ellenes a kinézete valakinek, hanem a hajfestéstől.
:) Dejóó... amugy érdekes volt visszanézni a képeket rólam... babakoromban, óvis koromban szőkésbarna, világosbarna volt a hajam... utána lett ilyen vöröses tónusú, de nem minden fényben.
Nekem ugye hennavörös a hajam + borostyánszínű a szemem. Amíg az eredeti barna hajszínem volt, a szememet is sötétbarnának láttam, de mióta vöröses vagyok, azóta a szemem is vörösesbarna lett :D Legalábbis mindenki azt mondja, hogy úgy tűnik. És nagyon jól mutat együtt. :)
Nekem ugyan csak festett vörös a hajam, de barna a szemem és jól áll hozzá...Csak el kell találni az árnyalatot.Van egy olyan kategorizálás, hogy tél, nyár, stb típus vagy-e, ott megtalálhatod, milyen színek állhatnak jól neked..
Most nézegettem a régi képeimet, mikor még nem volt festve a hajam, és egyes képeken annyira vöröses tónusú a hajam.. meghatározhatatlan színű, kicsit szőkés(elől a babahajak), barnás, vöröses...
Nekem barna a szemem és gesztenyeszínű az eredeti hajszínem - ez olyan, hogy napsütésben vörösesen játszik. Erre segítettem rá most hennával, nem hiszem, hogy természetellenesen hatna.