Vörösboros malacsült aszalt szilvával recept

Hozzávalók (4 személyre):
5 dkg vaj
4 szelet előre pácolt rövidkaraj vagy szűzpecsenye
20 dkg aszalt szilva magozva, felezve
1 dl fehérbor
2 dl tejföl
Só, fehér bors, szerecsendió
A Vörösboros malacsült aszalt szilvával elkészítési módja:
Hevítsd fel a vajat egy serpenyőben, majd süsd benne a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig. Add hozzá az aszalt szilvát és öntsd alá a bort. Forrald el a lé felét, aztán öntsd fel a tejfőllel, és főzd még pár percig, hogy a hús teljesen megpuhuljon. Ízesítsd utána fehér borssal, szerecsendióval, sóval. Instant burgonyapürével tálald, amit elkészíthetsz, amíg a hús fő.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. máj. 12. 21:03
A vörösboros malacsült aszalt szilvával elkészítési módja és hozzávalói.