Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs recept
A Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs hozzávalói:300 gramm vörösáfonya
6 bögre tiszta víz
1 nagy narancs leve és reszelt héja
Picike gyömbér megtisztítva, apróra vágva
1/3 bögre agave szirup vagy édesítő ízlés szerint
A Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs elkészítési módja:
Tedd az áfonyát, 2 bögre vizet, a narancsot, és a gyömbért egy robotgépbe, vagy turmixba, és addig turmixold, amíg folyékony nem lesz, majd öntsd ki egy kancsóba, add hozzá a maradék vizet, édesítsd és hűtsd le minimum 1 órát. Mikor felszolgálod, a pohárba tegyél narancs szeleteket.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2015. jún. 9. 20:30
A vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs elkészítési módja és hozzávalói.