Voltak rossz élményeitek, mikor kórházban feküdtetek? (beszélgetés)
Soroljam?:
1. - elütött egy autó, az intenzíven nem működött a nővérkehívó, egész éjjel kiabálhattam, nem jött senki
2. - ugyanennél az esetnél egész éjjel hívtam a nővért, mert gyomorgörcsöm volt, reggel jött és kérdezte mit akartam éjjel
3. - szintén itt a felfekvésemre azt mondták a nővérkék kenjem (Én mozdulni nem tudtam,nem hogy kenni)
4. - császárnál félrement az epidurál, végigordítottam, mondták biztos nem fáj, csak érzem, hát fájt, nem is kicsit
5. - a koraszülött kislányomat betették a csecsemőosztályra, ahol 1,5 órásan a gyerek elkezdett feketedni, mert nem működött még úgy a tüdeje ahogy kellett volna, emiatt oxigénhiánya lett, a következményeit a mai napig kezelhetjük
6. - császár utáni napon ment a doki szabadságra, nem kaptam véralvadásgátlót, meg is halhattam volna
7. - a PIC-en a kislányom szopott, abbahagyta, utána nem sírt, elaludt, de közölték h biztos nem volt neki elég, beletömték a tápszert
8. - PIC-en utolsó éjjel mondták h velem aludhat a gyerek, mondtam, hogy nem szeretném, mert sárgult előző éjjel is, jó mérgesek lettek, amiért munkát adtam nekik, másnap reggel 400 grammal volt kevesebb a lányom...
9. - koraszülöttség ellenére nem hívtak minket vissza neurológiára, nem adtak beutalót, csak a csodának köszönhetem, hogy észrevettem h valami nem stimmel és időben kezdtük el kezelni
Nem is az élmény szörnyű, hanem maga a tény, hogy az újszülőtt gyermekem kólit és fekáliát kapott a kórházban. A fürdőben vizibogarak szálldogáltak, meg 1 cm vastag por volt a csempén stb.
De az első szobatársam az nagyon jó volt. Utána behoztak egy kiscsaj, akinek 2 kiló sem volt a babája, kijárt dohányozni, meg ő maga mondta, hogy terhesség alatt is elszívott 1-2-őt naponta és nem értette, miért ilyen pici a babája.
az nem is olyan sok idő...
Remélem minden oké veled!
Azért, mert elfertőződött a sebem, egy hajléktalan beteggel tettek egy körletbe, aki folyamatosan be volt szarva és tiszta szar volt mindene és olyan büdös volt, mint egy wc.
Én próbáltam maradni abban a szobában de nem tudtam, ezért elkezdem a folyosón megágyazni, így ezt nem hagyva ügyesen beraktak egy jó kis körletbe, ahol nagyon sokat nevettem és hozzájárult a gyógyulásomhoz.
Óhh, nekem vaaan.
A szobatársaim, mert hogy 4en voltak irtó szuperek voltak..:D
Mindegyik hányt, ettől felfordult az én gyomrom is. Az egyik annyira hányt, hogy kitolták, és beleakadtak az én infuziós állványomba, ami után kiszakadt az infuziom. A többit nem is mesélem.. Izgis, mi??:D
Na, azóta rettegek az infuzitoktól.. :S
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik kórházban, kinél szültél?
- Melyik városban és korházban születtél?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?