Volt valakinek sulyos szem sérülése pl:szaruhártya illetve kötőhártya szakadás (tudásbázis kérdés)
5. krisztigabor
2010. jan. 17. 14:33
Nekem a látóidegem szorult be két csontközé, amikor megsérült az arccsontom. Kettőslátásom volt jónéhány szögben.
Csipesz-teszttel vizsgálták a szemen keresztül, majd miután megműtötték a SOTE arcklinikáján acsontot kb. 1 hónap múlva rendbejött.
A SOTE szemklinikáját is bátran ajánlhatom, amennyiben komolyabb problémád van.
4. HViki
2010. jan. 17. 14:26
A hugomnak látóideghártya leválása volt többször is. Sajnos, több műtét után is folyamatosan vigyáznia kell magára, mert bármikor újra megtörténhet. Az viszon vakságot jelent.
3. c06c587f53
2010. jan. 17. 14:18
Szia!
Szivárványhártya gyulladásom volt,a szemész azt mondta,hogy vakulás közeli állapotban van a szemem.
Egy hétig kaptam szemcseppet,pupillatágító volt,egész nap napszemüvegben kellett lennem (télen),otthon és az utcán is.. Tv-t sem nézhettem. De rendbejött.
2. ataner87
2010. jan. 17. 14:14
Apumnak volt szaruhártya repedése. Kórházba volt 2 napig, lézerezték neki. ( Rá 1 hétre meghalt:'((, de ennek SEMMI köze volt a szeméhez)
1. totek63
2010. jan. 17. 14:08
Volt valakinek sulyos szem sérülése pl:szaruhártya illetve kötőhártya szakadás
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak kötőhártya gyulladása van, de nem engedi, hogy a szemébe cseppentsek! Mit tegyek?
- Mik a kötőhártyagyulladás tünetei? Feltétlen orvosi segítség kell?
- Segítsetek! Heveny kötőhártyagyulladást állapítottmeg az orvos..Nagyon fáj a szemem folyamatosan ömik belőle a könny. A fényt se bírrom
- Gyermekemnek súlyos szaruhártya gyulladása van meg tudnátok-e mondani hány nap hiányzás után kell osztályt ismételnie?
- Macskának használhatom a Floxal-t kötőhártya gyulladásra?
- Volt valakinek szaruhártya és kötőhártya szakadása véleményeket szeretnék kérni