Volt valakinek condylomaja? (beszélgetés)
Szia! Nekem is van ilyen problémám. Alig egy hónap alatt a fele elmúlt. Sokat olvastam utána, és mindenhol azt írják, hogy a leghatásosabb és kimeletesebb, ha az immunrendszered erősíted. Akkor le tudja győzni a tested a vírust és elmulnak a tünetek is.
Ami nekem bevált: ezüst kolloid 2x15ml, propolisz 3x20 csepp, c vitamin 2x1000mg, fitotree kapszula 2x1, és eddig 1x csináltam meg az orvos által fölírt ecsetelős kúrát: 3 napig napi 2x aztán 4 nap szünet
A kisebb szemölcsök visszahuzodtak, a nagyobbak elfehéredtek és leváltak maguktól. A huvelyemen belül is vannak szemölcsök. A kisebbek úgy érzem visszahuzodtak, egy nagyobb van, azon egyenlőre nem érzek változást se pozitív se negatív irányba. Meglátjuk mi lesz a sorsa. Egyenlőre nagyon bizakodó vagyok :)
Változó.
Savas ecseteléssel, fagyasztással, lézerrel, kimetszéssel...
Nőgyógyászhoz menj el, a hpv okozza. Nézesd meg, hogy minden rendben-e, kérd a szűrővizsgálatot.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- HPV, condyloma, cytológia
- Hpv, condyloma, és ciszta terhesség alatt, valakinek van-e valamilyen tapasztalata?
- Verrumal oldat condyloma ellen?