Volt valaki, akinek a nem várt után több nappal mutatta ki a teszt a terhességet? (tudásbázis)
Sziaztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A kismamáknak boldog babavárást, a többieknek mielőbbi + tesztet kívánok! :)
Én mindig a nemvárt után 3-4 nappal teszteltem először, s akkor már mindig mutatta. A lányomnál nagyon-nagyon halványan, a mostani pocaklakúúnál pedig erős pozitív volt. Szerintem is várj még 1-2 napot, majd teztelj újra.
Én a dokilátogatást se kapkodtam el. Lányommal 7 hetesen, most 10 hetesen voltam először. Persze ehhez az is kellett, hogy nem voltak panaszaim. Ha most mennél, a doki se tudna még semmi biztosat mondani.
Rendszeres a ciklusod?
Nekem volt több,mint 1 éve egy vetélésen teljesen fel borult a ciklusom.53.napon lett pozi a tesztem.SEMMI terhes tünetem és holnap 13 hetes a Pocaklakóm.
Szóval ki tudja??
persze, de késhet sokminden mástól is, stressz, rágörcsölés, stb
várj pár napot, tesztelj újra, ha utána sem jön meg, akkor irány egy nődoki, hogy kiderítse, mitől késik
de drukkolok
Szia!
Szerintem vagy tesztelj többet (pl. próbáld meg két-három nap múlva), többféle teszttel, vagy ami még egyszerűbb és biztosabb, menj dokihoz amilyen gyorsan csak tudsz! Nem jelent semmit, hogy a teszt negatívat mutatott, nekem öt hetes terhességet nem mutattak ki a tesztek!
Bár émelygős tüneteim voltak, de nem volt vészes. Van egy ismerősöm, aki észre sem vette, hogy terhes (pontosan nem tudom mikor tűnt fel neki, hogy valami nem kerek =) ), mert semmi tünete nem volt, és végig menzeszelt a terhessége alatt! Mindenkinél másképp zajlik, vannak ilyen extrém esetek is! =)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Volt köztetek olyan, akinek csak később mutatta ki a terhességet a teszt?
- Kinek mikor mutatta ki a tesz a terhességet?
- Kinek mikor mutatta ki a teszt a terhesseget?
- Hüvelyi ultrahahang kimutatta volna a terhességet a 10.héten?
- Volt már valakinek a nem várt előtt 4 nappal pozitív a terhességi teszt?