Volt már valakinek csak az egyik garatfalon jelentkező granuláltsága? (beszélgetés)
Meg tudlak érteni, franc se szereti, ha a mindennapok nem a megszokott ritmusban, és megszokott életvitelben telnek el.
Remélem, hamar kikupálódsz ebből! ;)
Köszi! :)
Nem tipródnék ezen ennyit, csak az a fránya idegentest érzés. Olvastam neten, hogy tényleg nagyon erős lehet. Nálam szerencsére hányingerig csak 1-2x fajult, de valószínűleg azért, mert pszichésen pörögtem rá nagyon. Úgy összesen majd 1,5 hónapja masszívan megvan, étkezéseim se a legkiadósabbak, legegészségesebbek emiatt: ami irritálás nélkül lemegy, az jöhet.
Granulált garatfal, így szokták írni. Legjobban arra hasolítható, mikor hólyagos, mármint én ezt látom, de a dokinő elkezdte múltkor mondani, mi is ez pontosan.
Váladékozós, gyulladós valami a garatfalon.
Az odáig még oké lenne, ha úgy általánosan lenne jelen, de csakis a bal oldalra koncentrálódik, a garatom jobb oldala csodás.
Evésben is nagyon zavaró, nagyon durva idegentest érzés, de megpróbálom nem piszkálni ujjal és nyelvvel, mert azzal csak rontok.
Gégediétán vagyok már ki tudja mióta: semmi meleg, semmi hideg, semmi szénsavas, semmi sós, semmi fűszeres, semmi csípős, semmi irritáló.
Rákerestem, de még nem találkoztam ezzel szerencsére.
Jobbulást!
Már harmadjára voltam ma fül-orr-gégésznél összesen 2 különböző dokinál.
Tüszős mandulagyulladásom elmúlt, viszont a bal oldali mandula mögött és felett (a tasakban) nem akar elmúlni a nagyon kellemetlen idegentest érzést keltő granuláltság.
Allergiás vagyok, ezért eddig Zyrtec-et kaptam rá, mától az erősebb Aerius-t kell szednem. Eleinte sós, majd Salvus vízzel gargalizáltam napi 3-4x. Iszok kálciumot, szopogatok Isla Moos-t.
Enyhén javult, de pár napja megint erős az inger, és a doki mondta, hogy elhiszi, hogy ennyire erős, mert látja, hogy ez tényleg durva idegentest érzést tud kiváltani.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?