Volt már valaki háztartásbeli alkalmazott, hogy ne szűnjön meg a FHTámogatása? (tudásbázis)
Khmmmmm!
Csak van főzve, tiszta a lakás, mosva van, vasalva, bevásárolva stb.....
Azt, amire te gondolsz, máshogy hívják.
vagy háztartásbeli alkalmazott "
helyesen "háztartási alkalmazott"
Háztartásbeli alkalmazottra valami linket tudsz
Mert vagy háztartásbeli, magyarul otthon lógatja a lábát
vagy háztartásbeli alkalmazott , azt meg az alkalmazónak kell bejelenteni és nem kap semmiféle támogatást
Ha bejelentem magam háztartásbelinek és eljárok takarítani, vasalást vállalok akkor az már nem fekete munka! És tetszik vagy sem másoknak valamiből élni kell, igy mellette kapom az aktivkoruak ellátását és van tb-m.
Ne itélkezz kérlek, hidd el én sem poénbol maradtam egyedül a gyerkőcökkel. Két gyerkőcöm van s a navnál már utána kérdeztem, de a munkaügyi részét ők nem tudták megmondani, háztartásbeliként viszont igy tudnak regisztrálni szoval van ilyen nem kell hozzá 3 gyerkőc
Én is gugliztam és semmiféle kitétel nincs hogy csak 3gyerekkel lehetne háztartásbeli
Viszont eü-i biztositási jogviszony nem keletkezik, álláskeresési támogatást sem kap
Úgy tűnik ebben az esetben felejtős ez a munka
Esetleg nem talál?! Ez jutott már eszedbe?
Anno 1 évig voltam munka nélül úgy, hogy bármit elvállaltam volna, nem csak a szakmámban. Mindenhol elutasítottak azzal, h túlképzett. Ilyen is van. Nem feltétlenül nem akar az ember.
Gugliztam .ott azt irják 3gyerek mellett lehet valaki haztartásbeli.
amiről te írsz azt megszüntették.
Elhelyezkednem még nem sikerült, esti sulit kezdek majd de mint utána jártam ez nem tartozik bele az évi 30. napos igazolt munkaidőbe míg ha bejelentenek háztartásbelinek az már igen s igy továbbra is kaphatom a FHT-t
Kérdésem az lenne erre az egy honapra megvonják a támogatást? Be kell e jelenteni a munkaüyi központban? Illetve ha megvonják az aktiv koruak ellátását, akkor ha letelik a bejelentett önkéntesi melom, utána hogy igénylem ujra?
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha a barátnőmet bejelentem az APEH-nál, mint háztartási alkalmazott, a regisztrációs adón kívül, kell valamit fizetni?