Volt már olyan jóslás, ami bejött neked? (beszélgetés)
Igen, volt. Anyám jósol nekem, de ő nem űzi pénzért az ipart. Csak otthon, magunknak kártyázik.
Anélkül, hogy beavattam volna dolgokba, kirakta a gondolataimat, érzéseimet. Ő is és én is kiraktam az eljegyzésemet is.
Jövőre vonatkozó jóslatok: bizonytalanok, nincsenek kőbe vésve. Inkább lehetséges képet adhat a kártya egy útvonalról, ami felé az adott hozzáállással, gondolatmenettel haladsz. Én ezt kihasználtam nem egyszer, és tudatosan változtattam adott helyzetben a saját hozzáállásomon. Úgy változott a kirakás is. Ez abban az esetben esélyes, ha kevés tényezős kérdésről van szó. Vannak olyan kérdések, amikben szinte lehetetlen kirakni a tutit, mert olyan sok dolog játszik szerepet benne ( pl a mostani vírusos helyzet nem csak egy emberen múlik, hanem nagyon sok ember nagyon sok döntése befolyásolja azt).
Mivel nagyon sok jóslást láttam/hallottam, ezért az a véleményem, h gazemberség.
De ha van szemétre való pénzed, akkor add valamelyik jósnak.
Részemről ez a téma befejezve.
Akciók?
Kettőt fizet, hármat kap? Vagy hogyan?
:))))))
Miért lenne agyalágyult aki jóshoz fordul??
Szia,
Szerintem olcsóbban jön ki, mintha elmennék egy jósdába. Mert itthonról magamnak osztom be mennyiért jósoltatok, amúgy az első hívás ingyenes és vannak jó akciók.
Talán jobb lenne ha befognám, de nem fogom.....
Szóval bizonyos-hölgyek oda fognak adni majdnem mindenüket ha tud nekik keríteni valakit.
(vigyefene, fogd be a pofád már.....)
De lehet a hölgyek kerítője is 😀
Nah, megölted a bulit. 😀
Szia!
Gratulálok, nagyon szerencsés ember vagy! Mennyit fizetsz érte?
Ezért nem volt érdemes regisztrálni.
De azért szép napot neked is.
További ajánlott fórumok:
- A jóslás egyik fele bejött, akkor a többinek is úgy kellene alakulnia?
- Hol voltatok a családdal legutóbb, ami bejött?
- Volt már akinek bejött a bedolgozásos munka?
- Emlékszel arra, hogy amikor bejött az Eszkimó jégkrém Mo-ra, melyik volt a kedvenced?
- Bejött Neked a kalóriaszámlálgatós "fogyi-módszer"? (feltéve, ha próbáltad:D )
- Jósoltatott már valaki magának?Ha igen mennyire volt igaz a jóslás?