Volt aki így vesztette el a szüzességét? (tudásbázis)
Na mi van?Többet ittatok a kelleténél a "bari"val?
XDDD
Mindig!???
Hány szüzességet vesztettél már el így?:)
Pedig olvass utánna vannak nők akik menszesz alatt jobban kívánják a szexet.
Egyébként is nem pont azon a napon volt amikor a legjobban megvolt, így a víz nem csak két percig tett csodát.
Mondom én: ízlések és pofonok! Én, ha menstruálok, térdgatyóban alszok, és tampon, betét, minden van, reggel, este zuhany. A férjemre aztán végképp nem vágyok!
De minek is a víz???? Az állandó vérzést lemosod, aztán 2 perc, és ugyanúgy nézel ki????!!!!! Orálnál használod a vizet, és láss csodát, tiszta marad, mire....
Nekem biztos nem lesz meg, nincs olyan pasi a világon aki rátudna venni. :D
Feltalálták hálistennek a vízet így szerintem nemis gusztustalan. :D
türelem kislány, türelem......sokan mondták már ezt, aztán idővel megvolt ez is. :D
Amúgy sztem gusztusosabb, mint menszesz alatt sexelni. De hát ízlések, és pofonok....
Főként pasi.
Nincs ezzel semmi gond, olyan, mint a bungee jumping, nem szabad lenézni.
Namos' mé'?
:)
Ha a topiknyitónak az adott szitu semmi gondot nem okoz, de a srácnak sem,ennyit megtehetnek egymásnak.
Én nem tartom gusztusosnak, de én prüd vagyok
Annyi dolog van amit perverzitásnak tartanak a szexben, oszt mégis jó annak akik csinálják
De igen érdekelne a lányka válasza a kérdésemre, márcsak hogy kissé világosabban lássak :)
Mit jelent hogy csak magával foglalkozott a srác?
Semmi orális szex?
Ennyi belefért volna hamár...
Azt még áruld el, hogy intimpistáskoggyak, elélveztél legalább?
úristen sírok a nevetéstől :D
lány vagyok és képzel el átéltem....
te jó ég sírok rajtatok, hogy azt hiszitek nektek van igazatok csak azért mert nem úgy történt ahogy veletek is, szánalom....
hat ahgy gondolod, en elfogadom, de az vicces, hogy hogy kiakadnak itt az emberek...
ha a ferjed nem fekszik ossze mindenkivel, meg ha nem akarkivel fekszel ossze, akkor nem kapsz el olyat, amit maskor sem kapnal el...szerintem..
másrészt, szex mensi alatt igen jó görcsoldó hatású!!
Csak kezdjétek el, mert rájössz, hogy a görcseid oldódnak.... és még érzékenyebben reagálsz a gyönyörre.
sok okos tóóóóóóni!!! :D
azt hittem hogy én vagyok a világ legprüdebbje, de nem, mert látom, hogy vannak nálam jobban azok :DDD
én azt nem értem, hogy az elcseszett 21. MAgyarországában hogy-hogy léteznek még emberek, akik még MINDIG NEM jöttek rá, hogy az ami nekik undorító, az másnak nem biztos, hogy az. Ez most komoly kérdés!!!
De akkor azt mondaná, hogy járjunk. Így meg, hogy azt mondta, hogy akaszkodj rá mindig ott leszel a közelben, ha épp szüksége van egy kis ...
Gondolj bele, nem véletlen, hogy szeretkezés a szebb elnevezése a szexnek. Az tényleg szeretkezés, ha két ember szereti egymást, és azzal törődnek, hogy a másiknak is jó legyen. Azt mondtad, hogy nem volt jó, mert csak magával foglalkozott. Kell ennél szebb bizonyíték arra, hogy mekkora egy önző, tapló, akinek mindegy hogy neked mi a jó?
Pont tegnap mondtam neki, hogy használja ki hogy nem vagyok ráakaszkodva erre meg mondja, hogy de neki az kell, hogy rá legyek akaszkodva.
Egyébként meg nem direkt csinálom hanem tényleg annyira szeretem, hogy nem bírom nélküle.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan vesztetted el a szüzességedet?
- Szerelemből vagy kalandvágyból vesztetted el szűzességed?
- Ki-Mikor vesztette el a szüzességét (házasság előtt vagy után) & tapasztalatok
- Hogyan reagáltatok, mikor a gyereketek elvesztette a szüzességét?
- Van olyan, hogy valakinek szűzhártya bemetszésre volt szüksége ahhoz, hogy a partnere el tudja venni a szüzességét?
- Aki alkalmi kapcsolatból vesztette el a szüzességét mit várt/milyen volt a következő alkalom (alkalmak)?