Volina - nálunk visszavonták a gyógyszertárakból, más is járt így? Mit írt fel helyette a doki és az mennyibe kerül? (tudásbázis kérdés)
5. inkábbíjász (válaszként erre: 4. - Liaaa)
2011. szept. 27. 10:27
Hmmm... hát köszi! Remélem rendezik a dolgokat, mert már ez is elég drága, nem szeretnék többet fizetni!
4. Liaaa
2011. szept. 27. 10:17
Úgy tudom, hogy rendezik ezeket a jogi hercehurcákat, és januártól megint forgalomban lesz.
Én augusztus végén / szeptember elején írattam volna. A doki akkor mondta, hogy mi a helyzet. Ajánlott valami hasonlót és drágábbat helyette, de végül még előkotortak egy dobozzal a raktárból ott helyben.
3. zebracsikó
2011. szept. 27. 06:54
a Yadine pont ugyanaz
2. inkábbíjász
2011. szept. 26. 21:40
Én meg voltam (vagyok) elégedve ezzel a fogigátlóval, az árát még elfogadtam, de igencsak a határon volt már ez is.
Állítólag a neve miatt vonták vissza, merthogy nem azon a néven adták ki, mint amin törzskönyvezték...
Vajon visszahozzák, vagy kereshetek újat?
1. inkábbíjász
2011. szept. 26. 21:39
Volina - nálunk visszavonták a gyógyszertárakból, más is járt így? Mit írt fel helyette a doki és az mennyibe kerül?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- Tiszta alkohol. Ez az amit a gyógyszertárban lehet kapni? Lehet helyettesíteni?