Vodafone számlaszám változásnál az utalás miatt kell bankban intézkednem? (tudásbázis)
Ha a csoportoshoz tartozó számlaszám változna, akkor sem kellene bemenned a bankba intézkedni, mert azt a bank elintézi, hiszen őket értesíti a szolgáltató a változásról.
Ez a számlaszám, akkor érdekes, ha te utalsz, mert akkor másik számlaszámra kellene utalnod. Mivel csoportossal fizetsz, nincs teendőd.
Andi6020
Köszi a tájékoztatást, valóban, a csop.beszedéssel fizetőket nem érinti :-)
Én a számlámhoz nem kaptam ilyen részletes tájékoztatást, de telefonon rákérdeztem.
Na, felejtsd el amit írtam.
Ez áll a számlám:
Tájékoztatjuk hogy megváltozott a vodafone bankszámlaszáma. Kérjük ezt vegye figyelembe, ha számláját banki átutalással fizeti, beleértve az előre beállított rendszeres utalást is.
Csoportos beszedési megbízás és egyéb más formában történő fizetés esetén a számlaszám a korábbi marad, teendője nincs.
További ajánlott fórumok:
- Rendeltem Forma1-re jegyeket, Ausztriába kell utalni nem tudom melyik a számlaszám, plusz olyan teloszám van ami kinti, tud valaki segíteni?
- Mennyire veszélyes megadni valakinek a számlaszámom?
- Ha pénzt utalok át valakinek, és a számlaszám stimmel, de a kedvezményezett neve nem, akkor mi történik?
- Hol lehet olyan oldalt találni ahol számlaszám és jutalék nékül el lehet adni babaruhákat?
- Lehet postán keresztül utalni pénzt, otp-s számlaszámra?
- OTP-s számlaszámra szeretnék pénzt utalni, ezt postán is lehet?