Vízkő ellen mit használjak? (tudásbázis kérdés)
Szódabikarbóna-ecet-só
Nem fulladsz meg a szagától,nem marja szét a kezed és még a környezetedet sem szennyezed.A citromsav is jó megoldás. A csap végére,ahol kifolyik a víz,ha nagyon vízköves,akkor érdemes egy beecetezett besózott vattadarabot tenni egy zacskóval lefedni,körbegumizni.Amíg a lakás többi részét takarítod ez magától dolgozik,szép fényes lesz a csap vége:).
Ha nem bírjátok az ecetet, próbáld ki a citromsavat. Pici vízzel keverj belőle pépet, azzal kend be a lyukakat. Hagyd rajta egy-két órát. Szerintem sikerrel jársz.
Későbbiekben pedig old fel és valami szórófejessel fújkáld be.
A szódabikarbóna is nagyon jó!
nem büdös és ragyogóan fehérit.Vizezd be a kádat,szórd rá és egy kicsit súrold,keféld meg.Persze csak ha fehér a fürdőkádad.
csináld akkor ha nincs otthon, vagy nyiss ablakot :))))
Viccet félretéve, próbálhatsz bolti cuccot is, de talán abból jobb a fújós, jobban bele tudod tenni a fúvókákba.
szintén ecet :)
Én mondjuk alapból nem bírom a gyári vízkőoldók szagát, hányingerem van tőlük és majd meg fulladok :( Úgyhogy marad az ecet, max egy kis sót szórok rá.
Fürdőkád vízköves a fújúkáknál, eddig mindig sikerült leszedni, de most 3 hét kimaradt és sehogy se akar lejönni!
Mit tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Tudnátok nekem ajánlani valamilyen jó tisztitószert penész, és vízkő ellen?
- Ecettel a vízkő -és szappanlerakódás ellen
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Ismeri vagy használja valaki a Snore Terminátort horkolás ellen?