Vixi terméktapasztalatok (beszélgetés)
😀
Köszönöm, hogy leírtad!
Akkor megvárom, míg lejjebb megy az ára, mert nekem jók azok is, amiket használok.
Szeretem a mikroszálas termékeket, egyszer biztosan kipróbálom ezt is.
Nem minden jó, de viszont van pár dolog, ami nagyon bejött nekem. De nem is használok mindent.
Jó a naracssárga portörlő, felmosófej, konyhai törlők, kozmetikai kendő, a teleszkópos pókhálózó, meg a törölközők is. Állítólag a szösztelenítő kesztyű is iszonyat jó szőnyegre is porszívózás után. Olyat szeretnék venni.
A baba nyálkendő elég kicsi.
Az árak magasak, túl van árazva, az tuti. Hogy megéri-e? Nem mindegyik termék. De a Vixi mikroszálas anyagokkal nem kenődik a kosz és jól szívják a nedvességet, tényleg. Mellesleg nem utálom megfogni, mint más mikros anyagokat.
Ha törzsvásárló leszel, kapsz 15% kedvezményt az akciósból is. Hetente van új akció, akkor kell venni.
Nekem nem jött be a zafír mosogatószivacs, ökoszivacs, edényfogó, meg a dörzsi kendő dörzsi oldala. Mások meg ódákat zengenek róluk.
Ja, hát persze!
Én is szemeztem vele, mert szerintem is jó, csak nem tudom megéri-e annyival többet fizetni érte.
Szerinted jobb mint a többi?
Csak úgy tudom meg, hogy mi a jó nekem, ha kipróbálom. Ezért vettem kezdőcsomagot, aztán pár plusz darabot.
Tapasztalatot kért a fórum kiírója. Azt írtam, nem?
Akkor te vedd azt, ami neked jobb.
Már sok éve használok mikroszálas anyagot. Van jobb, és amit nem annyira kedveltem.
Néhány mikroszálas kendőhöz képest sokkal jobb a Vixi anyaga.
Valahol vettem olyan mikroszálast, amit utálok megfogni, a Vixi sokkal jobb.
A felmosófej szuper. Alig marad vizes a padló utána és jól felszedi a koszt. Pedig gagyinak néz ki.
A zafír szivacsot utálom. Az egy mikroszálas kendővel bevont szivacs.
A kozmetikai kendőket a kisfiam arcára használom etetés után. A kajamaradék és sok folt nehezen jön ki a mikroszálak közül.
Én is nézegettem már kíváncsiságból. Szerintem aránytalanul drága. (tisztító kendők). A többit nem ismerem.
Én is mikroszálas kendőket használok, csak olcsóbbakat, és meg vagyok elégedve velük. Nem vennék Vixit.
Ablaktörlő kendőm van. Ablakot nem mosok vele, de tükröt, üvegasztalt igen. Ezekért mondjuk nem érdemes megvenni.
Az a bajom vele, hogy ugye a sötétkékkel vizesen le kell mosni az ablakot, utána a világoskékkel szárazra törölni. De 1-2 ablak, és a száraz is tök vizes lesz. Akkor meg várjak, amíg megszárad a kendő?
Sziasztok!
Aki használja, leírná a tapasztalatait? Melyik terméket érdemes megvásárolni? Mennyi az élettartama ezeknek a kendőknek? :)