Visszatérhet a bizalom? Megörülök a félelemtől! (beszélgetős fórum)
Ha bújós vagy, ő meg nem, akkor elég kellemetlen lesz a kapcsolat, mert te úgy fogod érezni, hogy nem szeret eléggé, ő meg úgy hogy nem kap levegőt:/
Eddig bújt, ölelgetett, kedveskedett, vagy csak most tűnt fel ezek hiánya?
Ez milyen érdekes elmélet..én élőben iylet nem láttam,hogy becsülnék egymást.
Azok becsülik egymást,akik sok viszontagságon mentek keresztül együtt,de nem ők maguk csinálták a viszontagságot..
Akik sokat hibáztak,és együtt maradnak,azok inkább arra állnak be ,hogy ezen túl is mindent elnézzenek a másiknak.Vagy ezt hívod becsülésnek?
Hát, ezt lehet, hogy kívülről másképp látjuk...
Egy kérdés jutott mindössze eszembe, ahogy végigolvastam a fórumot. Te szereted ezt a pasast, vagy "csak" szükséged van rá?
Mert egész addig, míg - állítólag - meg nem csalt, csak piszkáltad, megakartad változtatni, nem nagyon foglalkoztál vele és te csaltad meg őt. Ő ennek ellenére veled maradt (eddig) és most meg itt siránkozol, hogy bízhatsz-e újra benne...
A kérdés szerintem sokkal inkább az, hogy magadban bízhatsz-e. :S
Meglehetősen vicces ez a fórum, nem bírom ki, hogy ne írjak bele. Mintha Monthy Python jelenetet látnék, ami egy pszichológusnál játszódik. Ennyi ambivalens érzelmet (szeretem-féreg) leírni is nehéz, nemhogy megélni:-)
Egyébként ha a barátaidat kérdeznéd, valószínű többre jutnál, mintsem vadidegenektől kérsz tanácsot félinformációk alapján.
Sok sikert!
Nem kötözködésből..és nem baj hogy törölted a napló bejegyzésedet amit bemásoltam, a dátumra így is emlékszem ..
de ha több mint egy év telt el állítólag a megcsalás óta, akkor hogy volt tavaly 11.hó végén? Csak kérdem.. mert nem kerek még mindig a történet.
akkor próbálkozz...csak az a megoldás.
sok szerencsét és boldogságot!
Igen ez a kérdés.
Megkérdezted ezt is tőle.Azt mondta,hogy könnyen,mert szeret.Fájt neki,de lenyelte és nem firtatta a dolgokat.Azóta eltelt több mint egy év kb 1-.2x vágta a fejemhez,soha többet.
Végülis most az a fő kérdés, hogy hogy szerezd vissza a bizalmat iránta?
Kérdezd meg, Ő hogy csinálta, mikor megcsaltad.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Hogyan változhatnék meg? 0 bizalom. Tönkreteszem a párkapcsolatomat, megőrülök.